sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Palveluskoirien näyttely

Mentiin Helatorstain kunniaksi koiranäyttelyyn Helsingin Tuomarinkartanoon. PONit olivat vasta 12 aikaan kehässä, ihanaa! Sai nukkua jopa kahdeksaan ;) Mukana menossa oli Vimma ja Maija!

Last thursday we went to Helsinki, to a dogshow. PON's ring was at 12 o'clock, ah! We were able to sleep till eight ;) With us was Vimma and Maija!


 photo 6-21_zpsd5d313be.jpg

Tässä kuussa on tosi paljon näyttelyitä! Oltiin viime viikonloppunakin Tampereella, missä Maija oli rotunsa paras veteraani ja Vimma oli paras uros 2. Jäätiin siellä ryhmiinkin, Maijan kanssa juostiin isossa kehässä ja myös Vimman kasvattajan, kennel Flinkbeinin kasvattajaryhmässä. Ryhmissä ei kuitenkaan mitään menestystä tullut! Ens viikonloppuna on kaksi näyttelyä, ja sitä seuraavana viikonloppuna vielä lauantaina. Sitten taas ei olekkaan vähään aikaan. Maija on nyt 8-vuotias, ja on siis siirtynyt veteraaniluokkaan! Meijän pikkuinen Maija, vanhus. Voiettä. Sen kanssa on ihana mennä siellä kehässä, se niin tykkää tehdä kaikkea.

We are going to many dogshows this month! Last weekend we were at Tampere, where Maija was best of breed veteran and Vimma best male 2. We stayed to the groups, we went running at the big ring with Maija. But we didn't get any success. We also have two dogshows next weekend, and one show on 25th. After that one we don't have that many shows. Maija is now 8 years old, so she is now in the veteran class! Our little Maija is now old. It's so nice to go with her everywhere, she is always so happy.


 photo 5-28_zpsa00a310a.jpg
 photo 8-15_zps5431cb15.jpg

Mutta tosiaan, tuolla Tuomarinkartanossakin meni hienosti. Vimma oli rotunsa paras, ja Maija rotunsa paras veteraani! Maija ei tosin SA:ta saanut, niin ei sitten ollut vastakkaisen sukupuolen paras. Maijalla oli kuulemma liian pieni pää :D Tuomari oli Elena Ruskovaara.

But yeah, we did pretty good in Helsinki also. Vimma was best of breed, and Maija best of breed veteran. The judge was Elena Ruskovaara.


 photo 7-17_zps805ef6ed.jpg

Meidän kehä oli ohi jo kahdeltatoista, ja ryhmät alkoivat vasta neljältä. Päätettiin kuitenkin jäädä, onhan se kiva aina ryhmissä juosta ;) Ilma olikin loppujen lopuksi ihan täydellinen, oli niiiiin kuuma! Oli luvattu vettä. Ei onneksi satanut. Mulla oli kyllä ihan liikaa päällä, mustat farkut olivat ihan tulessa :D Käytiin mäkkärissä vetämässä vähän safkaa, ja loppuaika makoiltiinkin (tai no, minä makoilin) siinä nurmella.

We were done at twelve o'clock, and the groups started at 4 pm. We decided to stay anyway, its nice to run in the group ring ;) And the weather was so nice afterall! It was supposed to rain. But luckily it didn't! I was wearing way too much clothes, it felt like my black jeans were on fire :D We went to get some food from McDonald's, and the rest of the time we laid (okay, I laid) on the grass.


 photo 3-30_zps36eb7d0d.jpg
 photo 4-28_zps5ef1f119.jpg
 photo 2-31_zps98eb955d.jpg
 photo 1-32_zpsb8798558.jpg

Isi Vimman kanssa hengailemassa :D Ryhmissä ei tosiaan menestystä enää tullut! Meinas mennä hermo Maijaan, sillä oli niiiin paljon energiaa että se vain sinkoili kehässä edes takas :D Vanha veteraani, haha.

Ajattelin viettää tämän päivän vaan himassa, mutta minua pyydettiinkin töihin. Eli sinne siis!

Dad hanging out with Vimma :D We didn't get any success in the group ring! I almost lost it with Maija, she had so much energy and she just jumped around in the ring :D Old veteran, haha.

I was thinking about spending the day just at home, but I was asked to go to work. So I will! 


-Nadja 

2 kommenttia:

  1. Gorgeous doggy! You look great as well lovely :)

    Please feel free to enter my Daniel Wellington giveaway (here) - you could win yourself a watch worth £200!x

    Blog | Cocochic
    Bloglovin | http://www.bloglovin.com/blog/1823055/

    VastaaPoista