tiistai 14. toukokuuta 2013

Alessandro Striplac

Sain Jonilta kokeiluun uuden Striplacin Alessandrolta. Se on vasta tulossa Suomeen, melko pian tulossa Sokokselle myyntiin. Siinä on siis kynsilakka, mikä UV-valolla kovetetaan kovaksi, ja pysyy sitten kynnellä noin 10 päivää. Sen jälkeen lakka vain vedetään pois, ei tarvitse kynsilakanpoistoaineen kanssa riehua! ;) Koitin sitä tossa viimeviikolla, ja olen kyllä erittäin tyytyväinen tuloksiin! photo 9-12_zps86493fbe.jpg

Pakettiin kuuluu siis kynsiviila, tollanen puikko millä kynsinauhat työnnetään taakse, alus- ja päällyslakka, värilakka, UV-lamppu sekä tuollaisia lappuja, millä kynsi pyyhitään. Sekä tietenkin käyttöohjeet.


 photo 8-15_zpsdc736021.jpg

Ensin kynsi pitää puhdistaa, poistaa vanhat lakat jne. Kynsi viilataan ja kynsinauhat työnnetään taakse. Kun kynnet ovat hyvän muotoiset, ne puhdistetaan vielä niillä lapuilla.


 photo 11-9_zps8fef7a28.jpg

 Toi purkki tuoksui ihanalta, ihan persikalta kun kannen avasi! Mutta kun ton pienemmän kannen vielä avasi, tuli perus paha kynsilakkahaju nenään :D Mutta alempi kansi tosiaan tuoksui iha persikalle!


 photo 6-21_zpsa9e23284.jpg

Aluslakka levitetään kynteen, ja pistetään lampun alle minuutiksi. Koneesta painetaan 60 sekuntin ohjelma, ja kun valo koneesta sammuu, saa käden ottaa sieltä pois. Tein ensin vasemman puolen neljä kynttä, sitten peukalot ja lopuksi oikean käden neljä kynttä.


 photo 5-28_zpsa906fbc2.jpg

Tämän jälkeen levitetään värilakka! Ja samalla lailla kovetetaan UV-lampun alla kuin tuo aluslakka.


 photo 4-28_zps70c20099.jpg
 photo 3-30_zps9ab8a8f3.jpg

 photo 2-31_zpsa0224cba.jpg
 Tuo aluslakka toimii siis myös päällyslakkana, ja sekin levitetään vielä värin jälkeen ja kovetetaan lampun alla. Viimeisenä kynnet vielä pyyhitään niillä lapuilla. Ja tadaa! Kynnet ovat valmiit! Niiden tekemiseen menee noin 15 minuuttia, ja ovat siis viimeisen pyyhkimisen jälkeen jo ihan kovat, eli lakkaamisen jälkeen voi jo heti vetää esimerkiksi farkut jalkaan tai kaivaa laukusta tavaraa ;) Ja kynnet ovat ihan kovat, ihan kuin geelikynnet olisi! Mulla oli nuo kynnet viitisen päivää ilman, että väri lähti yhtään. Ihan mahtavaa! Yleensä (varsinkin punanen lakka) kuluu aina kynnen päästä pois heti seuraavaan päivään mennessä. Nyt ei käynyt niin. Ja vain viisi päivää siksi, että haluan nyt koittaa toista väriä minkä sain myös :D Ja lakka tosiaan lähti pois vetämällä! Suosittelen tota ihan ehdottomasti. Hintaa tolla paketilla on noin 100 euroa, ja paketissa on siis tuo kaikki. Yksittäiset kynsilakat ovat sitten parin kympin paikkeilla :)


 photo 1-32_zps3882d6c9.jpg


-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti