tiistai 12. helmikuuta 2013

AMAZING EBS part 4

Perjantaina meillä oli kunnon oikeus juhlia. Niin paljon oltiin opiskeltu :D Kaikki teoria oltiin opittu, myös lähes kaikki drinkit. Meillä oli vuorossa boatparty. Meinasin melkein jättää sen välistä, en enää muista edes mikä mun huono tekosyy sille oli. Ihan mahtavaa oli, onneksi lähdin! Ilma oli toosi huono, satoi melkein kokoajan. Mutta se ei menoa haitannut! Bussimatka satamaan oli pitkä, tais toista tuntia olla. Nukuttiin matka sinne! Paikan päälle alkoikin sitten juhlat! Niin hauskaa oli, tanssittiin koko matka. Kaikki vaan kaatuilivat siellä, hahah, mutta se ei menoa haitannut! Kuvat reissusta on ihan mahtavia, niin paljon julkaisukelvottomia kuvia, ahhaha, niitä on saanut nauraa!

On friday we had the right to party! We had studied so much. :D We had learned all the theory, and almost all the drinks. We had the boatparty on that day. I almost didn't go there, I really don't even remember what my lame excuse was. We had a blast, I'm so glad I went! The weather was sooo bad, it was raining almost all the time.. But it didn't matter! The bus drive to the pier was long, it took like almost two hours. We slept the whole time! When we arrived to the boat, the party started! It was so much fun, we were just dancing the whole time there. Everyone was just falling on the floor, hah, but it didn't matter! The pics from the trip are just so hilarious, I have so many terrible, but super funny pictures, hhaha, I always get a good laugh while watching them! 

 photo 96_zps2adc06af.jpg
 photo 90_zpsf361545c.jpg
 photo 93_zps414fceeb.jpg
 photo 88_zpsf94048f1.jpg
 photo 87_zps70b75e6f.jpg

Tuonne valittiin taas meistä oppilaista osa töihin. Meidän International-kurssilta valittiin Katie ja Nicklas! Aluksi heillä riitti hyvin hommia, mutta sitten kaikki asiakkaat kaikkosivat tekemään tätä: 

The teachers chose some of the students to work there also. From our group Nick chose Katie and Nicklas! At first they had to work hard, but then all the customers disappeared, they were busy doing this:

 photo 86_zps8aa193bf.jpg
 photo 85_zps735b8cfd.jpg

Porukka meni uimaan! Ja jotkut hurjapäät hyppäs jopa boutin katolta. :D Mua ei uimaan huvittanut mennä! Kun taas lähdettiin matkaan, jatku bailut taas kunnolla... 

People went for a swim! Some crazy people also jumped from the roof :D I didn't feel like going though! When we continued our trip, the party started again..

 photo 94_zpsef0f5e7f.jpg
 photo 92_zps180c087c.jpg
 photo 91_zps2ed4a9e6.jpg
 photo 84_zpsd840acbe.jpg
 photo 81_zps71df5b13.jpg
 photo 79_zpsb960c174.jpg
 photo 82_zps67e0bdd2.jpg
 photo 83_zps5dc7e1a7.jpg
 photo 80_zps3d922226.jpg
 photo 78_zps44b6a4ff.jpg
 photo 89_zps0c662cf9.jpg

Siellä oli myös tollasia pelejä, mihin osa osallistui. Tehtäviä oli muunmuassa hakea mahdollisimman monet bikiniyläosat, poikien uimahousut tms. Hauskaa oli, haha. Kun me lähestyttiin taas satamaa, ei oltu vielä valmiita lopettamaan juhlimista, joten pysähdyttiin ennen satamaan tuloa vielä hetkeksi juhlimaan! :D Boatilta jatkettiin vielä (yllätysyllätys, rumpujen pärinäää...) Bangla Roadille! Kun lähdettiin autoille veneeltä, alkoi satamaan ihan kaatamalla. Ja kun Thaikuissa sataa, siellä kans SATAA. Ei mitään pikku tihkua, vaan minuutin päästä sateen alkamisesta on jo ihan läpimärkä, kuin just suihkusta tullut :D Autossa sitten kuivailtiin itteämme! Pyyhkeelle tuli siis käyttöä vaikken uimassa ollutkaan :D Matka takaisin tuntui noin puolelta tunnilta, sen verran pirteä meininki oli bussissa! :D
We also had some games there, and some of us participated. They had to for example get as much bikini tops etc as possible! It was funny. When we started to get close to the pier again, we weren't ready to stop partying, so we stopped for a while before getting of! :D From the boat we went to... Guess where... To Bangla Road! When we left the boat, it started to rain like crazy. And when it rains in Thailand, it really RAINS. After a minute of raining we were all as wet as we just came from the shower..:D I had to use my towel then afterall! The trip back to Patong felt like half an hour instead of two hours, we had so much fun :D

Nadja

2 kommenttia:

  1. Heippa, oon lähdössä Kosin kurssille heinäkuussa ja mua kiinnostais tietää että aiotk hakea töihin Suomeen baariin? Kun mitä oon lukenut noita juttuja EBS nii aika paljon tuntuu olevan negatiivista kirjotusta tästä ja, että töitä ei Suomesta kannata pelkän kurssin perusteella toivoa.. Tuli vähän huono fiilis koko hommasta, kun luki niitä, vaikka sulla ainaki näyttää olleen huippu reissu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen hakenut ja töitä saanutkin!:) musta tuntuu että lueskelin samoja juttuja ennen kun ite lähdin, ja samallainen fiilis mullekin tuli. Mutta mulla ei ollut ainakaan mitään ongelmaa saada baarihommia, töitä sain jo ensimmäisestä paikasta mihin hain! Ainoo juttu mitä usein suomen päässä baarissa työskennellessä kuitenkin tarvii, on anniskelupassi. Sitä ei tuolta koulusta saa, sen suorittaminen maksaa 50e noin. Ja passin saa siis suorittamalla yhden kokeen:) valmistuin koulusta hyvillä arvosanoilla, joten tosiaan mulla ainakaan ei ollut ongelmaa saada töitä. Täytyy muistaa se, kun netistä juttuja lukee, että usein ihmiset kommentoivat jotain asiaa jos ovat siihen pettyneitä, harvoin jos ovat tyytyväisiä!:) eli vaikka netistä löytäskin paljon huonoa palautetta, ei se sitä tarkoita ettei 90% ihmisistä kuitenkin olis tyytyväisiä! Mutta tottakai se riippuu ihan ihmisestä että saako sitä duunia vai ei. Jos henkilö on esimerkiksi saanut hyvät paperit koulusta, mutta ei ole tippaakaan asiakaspalveluhenkinen, tuskin tämä töitä sais. Eli meet vaan kouluun, hankit hyvän todistuksen, suoritat anniskelupassin ja haet duunia hyvällä asenteella!:)

      Poista