lauantai 1. joulukuuta 2012

bar crawlii ja dinneriiiSelvittiin ensimmäisestä viikosta kunnialla! En voi ymmärtää että ollaan oltu täällä jo viikko:D Aika menee ihan siivillä! On ollut kyllä ihan parasta.  Aivan mahtavaa! Meillä oli eilen welcoming dinner ja bar crawl. Welcoming dinner järjestettiin vähän kauempana olevalla rannalla, Karon beachillä. Se biitsi oli ihan täydellinen! Patong beach on ehkä vähän sotkuinen ja aina ihan täynnä ihmisiä. Karonilla ei ollut melkein ketään meidän koulun lisäksi, ja vesi ja hiekka oli ihanaa!

Syötiin hyvää BBQ-ruokaa, juotiin breezereitä ja pidettiin hauskaa. Istuttiin tollasessa ringissä siellä! Koettiin kauhun hetkiä kun iloisen ilmapiirin rikkoi yhdessä vaiheessa  hirviö. Rapu. Ei jumaliste miten paljon paniikkia voi pieni rapu aiheuttaa! :D Yhtäkkiä meidän jaloissa juoksenteli jotain, kaikki hyppäsivät ylös saman tien :D Ja se tuli vielä pari kertaa uudestaankin!! Saakelin peto. Vähän sai meidät jumppailemaan. Meitä on täällä niin paljon, ettei olla pystytty tutustumaan edes puoliin. Eilen kuitenkin vihdoin tutustuttiin enemmän kaikkien kanssa! Oli ihan parasta tutustua kaikkiin ja pitää hauskaa biitsillä iltaan asti. Karonilta lähdettiin takas kämpille, ja sieltä melkein suoraan lähdettiin Phuketin yöhön! Oli vuorossa bar crawl. Kierrettiin viisi eri baaria, saatiin jokasesta baarista ilmainen shotti, Glade Vikingistä sotamaalaukset ja ihan vain super kova humala :D Yhdessä baarissa oli sellanen mies flairaamassa, ja se oli ihan uskomaton! Heitteli palavia pulloja ihan mielettömän hienosti.Mitäs siitä bar crawlista muuta.. Paras ilta tähän mennessä, niin hauskaa tanssia ja riehua rankan viikon päätteksi! International-ryhmä oli viimeisenä pystyssä, en edes muista monelta mentiin nukkumaan. Mutta aamu alkoi jo sarastaa.. :D

-Nadja

5 kommenttia:

 1. Looks like you guys have a tons of fun! :D Nice pictures! :D

  Oh Nadja, I would like to invite you and your readers to come join us in fun events organized by our Bloggers Against Social Injustice committee & also at the same time do your part and spread the words of a good cause.


  We are the new Bloggers Against Social Injustice network for fashion bloggers to come together to make this world a better place.


  You can let the unheard voices be heard by a click away! :D


  Website: http://bloggersagainstsocialinjustice.blogspot.com

  Facebook: Click here for our Facebook

  Twitter: Click here for our Twitter


  I hope to see you there! :)

  Cassandra
  backtofive.blogspot.com
  Bloggers Against Social Injustice

  VastaaPoista
 2. Huippuja kuvia! Ps. sulle on haaste mun blogissa ;)

  VastaaPoista
 3. kuoliko sun blogi?;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvytystä tarvii kyllä!!:( Ihan kuoleman kielissä!

   Poista