lauantai 17. marraskuuta 2012

Mister joulukuu

Jokunen aika sitten walesiläiseen PON-kalenteriin etsittiin upeita koiramalleja koristamaan jokaisen kuuta. Äiti lähetti sinne meidän koirista kuvia, ja tattadaa, meiltäpä löytyykin mister joulukuu, a.k.a Vimma!


Photobucket
Photobucket

Laitettiin Mimmelimimma koreaksi ja otettiin pari kuvaa. Se on muuten hassu juttu kun ottaa harjan esille, meidän koirat muuttuu heti ainakin 15 kiloa painavemmiksi. Ja lihakset lakkaa toimimasta. Ei vaan pysy pystyssä raukat enää, se on sen harjan maaginen voima mikä aiheuttaa tuon lihaskadon. Ei pysty enään liikkumaan lainkaan, vaan pitää raahata ne koko perheen voimin trimmipöydän eteen ja hilata ne sen päälle. Saman maagisen efektin saa aikaan myös auto. On se kumma.


Photobucket

Vimma: "Ei jumalauta..."


Ei noi poikakoirat vaan halua malleilla. Pöh.


Photobucket

Marek: "Ei jumalauta... Mee nyt sen kameras kanssa..."


Photobucket

Hehheh... Mulla on ollut tosi toimeikas päivä muuten! Tai sit ei. :D Kävin siellä rokotuksessa, sen jälkeen yritin hetken epätoivoisesti valvoa, katoin silmät ristissä Mentalistia. Mutta sitten nukkumatti tuli keräämään velat ja nukahdin niille sijoilleni sohvalle. Heräsin joskus viiden maissa syömään, minkä jälkeen nukahdin taas. Heräilin tossa seitsemän aikaan..  Mutta väsyttää mua vieläkin! Mä en selvästikkään kykene Suomessa yöelämiseen, toinen juttu oli Napassa. En ymmärrä mikä siinä on, mutta Suomessa ei vaan jaksa valvoa :D 

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti