keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Giniä ja vodkaa!

Nyt on lähtenyt hommat kunnolla käyntiin! On ollut ihan mahtavat pari päivää, ollaan alettu tekemään drinkkejä, vapaakaatamaan ja flairaamaan. Drinkkien tekeminen on iha sairaan kivaa, mutta tosi stressaavaa! Ryhmä on jaettu puoleen, puolet ovat baarin takana ja puolet katsovat:D hieman tärisyttää kun kaikki katsovat! Mut kyllä kaikki alkaa pikkuhiljaa sujumaan;) ollaan nyt opeteltu yhteensä 15drinkkiä, oujee.


Flairauksessakin ollaan jo opeteltu ensimmäistä sarjaa! Kokeessa sarjoja on kaksi. Flairaus on ollut myös ihan huippua, heti kun siitä pääsee vähän jyvälle! Freepouring on vielä aika vaikeeta, välillä onnistuu tosi hyvin, mutta välillä kaadankin 6cl 4cl sijaan:D pitänee opetella paremmin laskemista!


Tänään oli myös ensimmäiset kunnon oppitunnit. Opeteltiin tislausta sekä vodkan ja ginin historiaa ja valmistustapoja. Perjantaina on niistä iso koe. Meillä on täällä tosiaan joka päivä drinkkitesti! Oon saanut nyt molemmista tähän asti olleista testeistä 100%, oujee;) pitää pitää taso samana kurssin loppuun asti! Maisteltiin myös vodkaa ja giniä. Oli ihan hyviä itseasiassa! Vaikka vähän mulla on huonoja kokemuksia ginistä:D hihi!Täällä on vähän hankala ottaa opetuksesta kuvia, haluan keskittyä niin täysillä vaan opetukseen, en halua tuhlata aikaa kuvailemiseen! Mutta onneks täällä on valokuvaaja, joka ottaa meistä kuvia!:)

-NadjaEi kommentteja:

Lähetä kommentti