lauantai 24. marraskuuta 2012

Day one pulkassa!

Photobucket


Ihanaa, täällä ollaan vihdoin! Perillä turvallisesti. Matkat menivät tosi hyvin, ei ollut mitään ongelmia. Tai no, Suomen päässä kone oli puolisen tuntia myöhässä, joten vaihtoaika Ruotsin puolella jäi vähän lyhyeksi. Mutta itse asiassa se oli vain hyvä, koska päästiin sitten kävelemään suoraan koneeseen! Thai Airwaysin kone oli ihan törkeen hieno. Suosittelen sitä. Todella tilava ja iso, ja ihan mahtavat ruuat. Saatiin sekä aamulla, että illalla ruoka siellä. Ja oli oikeasti hyvää! Jälkkäriäkin, hihhi. Ajattelin, että tulen kuolemaan niin pitkällä lennolla, mutta se menikin todella joutuisasti nukkuessa! Vaikka melko huonosti nukuttiinkin.. Mut anyways, laukutkin saatiin heti, otettiin kentältä taksi ja suunnattiin hotellille!Photobucket

Photobucket


Täällä on ihan hullu ilmasto. En ole ikinä kokenut vastaavaa. Todella kuuma ja kostea ilma, vaikka taivas onkin hieman pilvessä. Se ei todellakaan ole ongelma, hyvä vaan niin totutaan ensin tähän kuumaan ja kosteaan ennen hellettä :D Käytiin heittämässä kamat hotellille! Tavattiin joitain edellisen kurssin oppilaita, ja he kertoivat meille kurssista.  Innostuttaa ja pelottaa, hehe! Kuulemma todella, todella vaativa kurssi on meillä edessä. Iiks.

Meillä on huonekavereinä kaksi ruotsalaista tyttöä, tosi mukavia! Ja pari muutakin meidän kurssilaista ollaan tavattu, kaikki vaikuttavat ihan mahtavilta tyypeiltä! Mut joo, hotellista/koululta lähdettiin vähän tutustumaan ympäristöön. Koulu on siis samassa rakennuksessa hotellin kanssa. Nämä maisemat on ihan uskomattomia! Ei voi kuvista edes tajuta miten jylhiä nuo vuoret ovat, oikeasti. Wau. Otettiin tuk-tuk biitsille. Jos se nyt tuk-tuk on, hahha. Niin mä kuulin. Hauskoja vempeleitä, hihi!

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket


Biitsikin oli ihana, vesi on ihanan lämmintä.


Photobucket
Photobucket

Käytiin myös tutustumassa Bangla roadiin, täkäläiseen baarikatuun. Nimestä en ole ihan sataprosenttisen varma, muistaakseni se oli tosiaan Bangla road :D

Illalla lähdettiin tutustumaan yöelämään roommatessien kanssa! Pelattiin vähän juomapelejä hotellilla ja aloiteltiin. Oli aika hauskaa sekoittaa suomalaisia ja ruotsalaisia juomapelejä! Vähän uutta samaan vanhaan. Baarikatu oli muuttunut täysin illalla, mutta niin mä vähän odotinkin! Hienoja valoja ja musiikki kovalla. Sisäänheittäjiä joka puolella ja ihmisiä juhlimassa! My kind of place, haha. Vanhoilta oppilailta kuultiin, että kannattaa mennä Den Glade Vikingiin taikka Grabbarna Crusiin. Mentiin vikingiin. Siellä oli sellanen tarjous, että maksetaan 500bathia (eli noin 15euroa) ja sen jälkeen saa kaksi tuntia vetää alkoholia niin paljon kuin vaan saa itseensä menemään! Jeee. Otettiin heti Iidan kanssa Cuba Libre-bucketit, surprise surprise. Otin myös Woo Woo-nimisen bucketin, ja ai että se oli nannaa!

Vikingistä jatkettiin vielä Grabbarnaan. Siellä soi oikeasti törkeen hyvä musiikki ja oli hyvä meno! Törmättiin siellä vielä uusiin kurssikavereihin, tanskalaisiin ja ruotsalaisiin poikiin. Jatkettiin heidän kanssa sitten loppuiltaa! Baareilun jälkeen jäätiin vielä tuohon meijän loungeen istumaan. Oli kyllä ihan sika hyvä päivä eilen! Nyt mulla on tosin lonkka kipeenä. En tiedä mitä mä oon eilen sitten oikeen tehnyt… En ainakaan ole kaatunut :D No, en tiedä!

-Nadja

4 kommenttia: