maanantai 8. lokakuuta 2012

Under the sea, under the seaaa!

Vihdoin saatiin aikaseks Iidan kanssa! :D Mentiin teettämään ne kuvat Napasta mitä otettiin Afrodite-reissulla veden alla meijän upeella vedenkestävällä kameralla. Kamera tosiaan hajos melkeen heti, ja kuvia tuli yhteensä 10. Mut parempi kymmenen kuin ei yhtään ;) Vitsi mua innostutti tänään mennä teettämään ne!! Ihan into piukassa mentiin heheh. Olin aamulla taas ahkera ja menin aluksi Motivukseen, jonka jälkeen Iidan kanssa nähtiin. Mentiin heti suoraan Rajalan liikkeeseen, mutta siellä kuultiin, että kuvien teettämisessä menee muutama päivä. No way!! Mentiin sitten seuraavaan liikkeeseen, mutta sielläkään ei onnistunut. Päätettiin mennä kattomaan jospa Hämeentiellä onnistuis. Matkalla mentiin kuitenkin käymään Punanaamiossa, jossa meillä on hurrrjan hauskaa ;)


Photobucket

Käytiin vähän tsekkailemassa rekvisiittaa mun tulevia synttäreitä varten ;) Halloween kun sillon on! Tosi söpöt naamarit ainaki löydettiin, eiks oliski hyvät?


Photobucket

Hubaaaa :D Hhahaha... No, päästiin sitten tovin jälkeen kuitenkin lähtemään! Mentiin Hämeentien Rajalalle käymään, mutta ylläri, ei onnannut sielläkään.... No mut neljäs kerta toden sanoo vai mites se oli, siinä vieressä oli Kuva-Paijula! Sinne vietiin sitten kamera! Tunti piti kuvia venailla, joten mentiin Naantalin Aurinkoiseen herkuttelemaan.


Photobucket

Sinne meni sekin salireissu :DD Huhhuh. Mut oli hyvää!!

Ja sitten vihdoin ja viimein saatiin ne kuvat!! Ihanaaaa<3 Ja maksoi vaan 10e, Rajalalla olis maksanut 16e ja kestänyt pari päivää.. Hyvä valinta meiltä heheh! Ja suurin osa kuvista esittikin jotain ihan muuta kuin meitä kivasti poseeraamassa :D Yhessä kuvassa komeilee Iidan peppu, muuten ne oli tällasia:


Photobucket
Photobucket

Mutta oli siellä sentään yks kuva josta vähän sai selvää!


Photobucket

Kun oltas päästy lähtemään himaan, alkokin satamaan kaatamalla. Siinä ei sinänsä mitään ihmeellistä ole, ainahan täällä sataa :D Siinä sitten jäätiin sadetta pitämään Rajalan katoksen alle!


Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket


-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti