sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Halloweenbirthdayy !

Eilen juhlittiin mun synttäreitä! :) 19 vuotta tuleepi tiistaina plakkariin, jippii :D Ihan huippuihanat synttärit oli taas, kaikki parhaat ystävät paikalla ja kiva ilta! Halloween oli perinteisesti "teemana", jos sitä nyt teemaksi voi kutsua. Halloween on mun ihan lemppari"juhla", rakastan pukeutua eri tavoilla :D (mitenkäänhän ei tietenkään se tosiasia, että mun synttärit on halloweenina, tähän tykkäämiseen ole vaikuttanut....) Hieman oli miettimistä että mikäs tänä vuonna olis. Oon ollut jo Cleopatra, cowgirl, merirosvo, inkkari, armeijatytsyja ties mitä muuta. Päätettiin Iidan kanssa kuitenkin pukeutua yhteneväisesti, ja oltiin hyvä ja paha enkeli! :D Hyvä että sain itteni valmiiksi ennen kuin vieraat tulivat, tuli vähän hoppu.. Vaikka aikaa meillä kyllä oli, Tea tuli Espoosta meille jo puolilta päivin. Ainoat hommat mitä meillä oli, oli koristelu ja laittautuminen. Aateltiin siinä neljän aikaan ruveta laittautumaan, että aikaa riittäisi hyvin. Jotenkin meillä kuitenkin löhöily venähti, ja alotettiin vähän myöhemmin :D Siinä meikkaillessa Teakin vaan totesi, että ”on se kiva kun voi rauhassa laittautua ilman kiirettä!” Mäkin vaan myöntelin että jepjep, kunnes katoin kelloa, joka näyttä melkein puolta kuutta. Ja kuudelta piti vieraiden alkaa tulemaan. Tukka vielä laittamatta. Opsansaa :D Mutta sain mä silti hätälaineet laitettua, onneksi ;)


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tykkäsin noista siivistä ihan sikana, ne on munmielestä hienot! Ainoo vaan, etteivät kyllä kovin käytännölliset :D Ne oli kokoajan kaikkien naamassa ja meinasin kaiken huitoa niillä alas, hahaa :D

Photobucket

Äidin kanssa leivottiin vähän herkkuja. No okei, äiti leipo ja mä katoin vieressä. No okeiokei, äiti leipo ja mä tein kaikkea muuta.. Mut koristelin mä sentään keksejä ja tein boolin :DD Hhaha! Onneks äiti tykkää järjestää juhlia. :D Herkkuja oli siis aikalailla paljon:


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tehtiin myös jellyshotteja!! Sen verran hyvän vaikutuksen olivat tehneet Napassa. Mut täytyy sanoa, et meitä ei varmaan kyllä ainakaan palkata Frogsyyn seuraavia jellyshotteja tekemään... Olivat nimittäin hiieman hankalia niellä:DD Koostumus oli TODELLA jellyä, ei edes lusikka meinannut upota niihin :DD Viinana niissä toimi Vodka, jota olikin sitten ihan tarpeeksi niissä.. Hyvä että alas meni hahha vaikka vanhoja viinasieppoja ollaankin :D Mutta ei niitä kyllä montaa ylimäärästä jäänyt, että maistuivatpa kuitenkin! Ja vielä paremmin maistui huippueksoottinen Sweppes-Veriappelsiinilimu-Suomiviinabooli, joka loppui varmaan jo ekalla tunnilla, ennen kun kaikki vieraat olivat edes paikalla, haha!


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Saatiin Iidan kanssa vieraiden ajatukset heittelemään hyvän ja pahan välillä;D:

Photobucket
Photobucket

Hahhah! Oltiinhan hyvä ja paha enkeli;)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ihana Lindakin pääsi mukaan, vaikka pääsi töistä vasta kymmeneltä!
Superhauska ilta oli kyllä kaiken kaikkiaan. Meillä oltiin puoleenyöhön asti, ja sitten jatkettiin Monkeyhin. Cindy soitti Monkeyhin ennen kun lähettiin ja saatiin nimet listaan! Ja ennen kello kahtatoista oltais ilmaseks päästy sisään, mutta myöhästyttiin siitä, joten aateltiin että meidän pitää jonottaa sisälle. Ei olis tarvinnut, oltas kuulemma päästy jonon ohi sisään :D mutta mikäpäs siinä jonossa odotellessa, hhaaha! Monkeyssä oli Haunted Halloween-bileet! Ite jätin kyllä mun siivet suosiolla himaan :D Mua olis varmaan vihattu siellä mun siipivälin takia, hah. Monkey oli taas ihan täynnä, mikä ei yllätys ollut! Shotteja tuli sen verran siellä otettua, että aamulla päätä hilppasen kivisti.. Meillä oli tunti lisäaikaa bailaita, kun kelloja siirrettiin! :D Oojee. Mentiin Tean kanssa sitten puol 4, vai puol 5 (en tiedä sitten että oliki mun puhelimessa oikea aika vai ei:D) himaan taksilla, ja meillä oli maailman paras taksikuski!! Maailman mukavin nuori poika, hehe. Hyvä ilta kaikenkaikkiaan! Ens Halloweenia odotellessa!;)


-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti