torstai 20. syyskuuta 2012

Pump it up a little, wooo me gusta gustaaa

Innostuin pitkästä aikaa menemään äidin kanssa ottamaan kuvia oikein kunnolla! :) Otettiin samalla useista eri vaatteista kuvia, niin en ainakaan voi valittaa ettei oo kuvia mitä laittaa, hahaha :D


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tykkään tosta topista ihan sikana! Ostin sen jollain kolmella eurolla Ginan alesta kesällä, oujee. En oo sitä kyllä käyttänyt muualla kuin baarissa kerran!


Photobucket
Photobucket

Aika vauhdikas vika kuva.. Äiti ihan innoissaan, halus että heittelen hiuksia haha!
Tää päivä on mennyt ihmeen nopeesti. Heräsin jo joskus yheksän aikaan, lähin siitä sitten Maijan kanssa kunnon metsälenkille! Ihana ilma, kirpsakka syyssää:-) Pakko kyllä sanoa, että Halinen on ihan parhaimmillaan syksyllä! Mulla tulee syksyisin aina kauhea ikävä Cindyn kanssa hengailemista, syksy on ihan meidän aikaa ;D Mutta Cindykin asuu nykyään Helsingissä, eikä paljon enää nähdä, höh. Heti kun saan tarpeeks rahaa ja mulla on vapaata, meen kyllä Helsinkiin Cindyä ja Teaa moikkaamaan!


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Otin Iphonen mukaan ja kuvailin vähän! Maija oli niin onnellinen kun sai juosta vapaana. Tunti haahuiltiin metsässä! Lauantaina olis tosiaan se näyttely, ja äiti pesi Maijan sitä varten. Tässä ennen:


Photobucket

Ja jälkeen!


Photobucket

Pieni ero?:D Maija on ihan rotta tossa ekassa hahah! Föönauksen jälkeen rotasta tulee jääkarhu... Kohta mennään Iidan kanssa keskustaan pyörimään ja istumaan iltaa Joskan synttäreiden kunniaksi! :) Nyt voisin mennä syömään jotain, en oo sitten aamun syönyt?? Joka on ihme, yleensä mulla on kokoajan nälkä:D Nyt oon vaan kokoajan tehnyt jotain, ei ole ruoka ollut edes mielessä!

-Nadja

3 kommenttia:

  1. ihana hattara vaavi maija!

    VastaaPoista
  2. Myrsky ja mylväys tota koiraa! Ihana!

    c

    VastaaPoista