sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Näyttelmöimässä ja juhlimoissa

Perjantaina nähtiin Cindyn kanssa pitkästä aikaa! :) ihanaa oli istua yhessä iltaa ja vaihtaa kuulumisia<3 Nähdään IHAN liian harvoin!! Haluisin mennä Helsinkiin kattomaan Cindyn kämppää ja elämää siellä hehe, mutta matkat edestakas maksaa mulla 60e nyt kun en oo enää opiskelija :( Pitäs varmaa ruveta tutkimaan Onni-bussin matkoja:D Oltiin Cindyn kanssa RHC:ssä istumassa. Siellä oli aluksi tosi jees, mutta myöhemmin ovi oli melkeen kokoajan auki kun porukkaa lappas sisään, eli siellä sai aika hyvin jäätyä kun oven vieressä istuttiin :D Lisäks musiikki oli yhtäkkiä niin kovalla siellä ettei kuullut yhtään mitään hahah! Lähdin vielä myöhemmin Vernan ja Vernan kavereiden kanssa Turun yöhön, Vernan kaverilla Meillä oli synttärit. Aluksi mentiin Primaan, missä oli Vernan sanoin "tyhjää ku Jeesuksen haudassa pääsiäisenä", sieltä jatkettiin Mokeyyn. Oli ihan superkiva ilta taas, tanssittiin päkiät muusiksi ja hypittiin Gangnam Stylen tahtiin parikin kertaa hahah! Toinen kerta oli kyllä jo aika uupunutta....:D Mun ei kovin myöhään pitänyt olla, mutta kotona taisinkin olla vasta neljän aikaan... No mut hauskaa oli! Inhottava ilma vaan, sato ihan kaatamalla sillonkin kun vaihettiin baaria!Lauantaina herätys olikin sitten siinä kahdeksan aikaan! Sain mä hyvät muutaman tunnin yöunet sentään... Heräsin siihen, kun isä rupes ylhäällä imuroimaan. Ehkä mukavin tapa herätä aamulla "hyvin nukkuneena". Tai sit ei... :D Syy aikaseen herätykseen oli koiranäyttely! Nyt onneks lyhyen ajomatkan päässä, näyttely oli Turun messukeskuksessa. Ai että kun oli ihanaa mennä sisänäyttelyyn! Ei tarvinnut välittää kylmyydestä, tuulesta ja sateesta, ah. PONit olivat heti ensimmäisinä! Meillä oli mukana sekä Maija että Vimma. Vimma veikin sitten koko potin ollen rotunsa paras! Jeee!


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tuomari sai viime viikonloppuna ainakin nääääin ison hauen! Eiku..


Photobucket

Maijalla meni vähän yli.. :D Se ei pysyny paikoillaan ees sekuntia, kokoajan riekkumassa!! No ainakin sillä oli hauskaa.. :D Maija tuli nartuista toiseksi! Eli ei mitenkään huonosti silläkään vaikka esiintyminen olikin ihan nollassa:D


Photobucket

Tuomari halus ottaa Vimman kanssa kuvan! Olin ihan yllättynyt kun tuomari pyysi kuvaan, ei yleensä tuomarit ota kuvia, ainakaan PON-kehissä :D


Photobucket

Olin ihan sikaväsynyt kehän jälkeen. Odottelua meillä oli sellaset kolme-neljä tuntia ennen isoja kehiä.. Mentiin auditorioon istumaan, mä torkuin sitten sen kolmisen tuntia :D Isoissa kehissä Vimmalla ei mennyt enää kummemmin, hyvin se kuitenkin jaksoi! Sijoitusta ei tullut, mutta en mä sitä oikeestaan odottanutkaan! PONit harvemmin ryhmissä sijoittuvat. Esitin näyttelyssä myös Helmiskan-kasvattajaryhmässä Elli-bichon frisén! Ihana pörröpää se oli, hihi. Isossa kehässä bichoneilla menikin sitten hyvin, kasvattajaryhmä sijoittui toiseksi! :)


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Oikeella puolella oleva chihu tais olla aika ilonen sijotuksestaan, hahah!

Näyttelystä menin kodin kautta suoraan Saralle! Saralla oli 19-vuotissynttärit. Siellä pöydän ääressä sitten maisteltiin skumppaa ja syötiin sipsejä! Muut jatkoivat vielä baariin, minä p a:na lähdin himaan nukkumaan :D Meille tuli eilen Hollannista vaihto-oppilas viikoksi! Sampo, pikkuveli, lähtee jossain vaiheessa koulun kautta Hollantiin itse vaihtoon just viikoksi, joten sieltä tuli nyt vuorollaan poika meille. :)

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti