sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Gotta know if you're in love tentacion, tentacion

Wooopaaa kello on kohta puoli 2 yöllä ja tulin just (no okei puolisen tuntii sitte..) töistä eikä nukuta! Hehhe. Aattelin sitten kirjotella tänne ;)


Photobucket

Oltiin tänään taas äidin kanssa vähän ottamassa syksykuvia! Marek oli kans seurassa ;) Marek ei ole yhtään niin hyvä poseeraaja kuin Maija :D Maija on oikee linssilude, se aina poseeraa kameralle tooosi hienosti. Marekkia kiinnosti enemmän muut koirat, äiti, hajut, äiti, juokseminen ja äiti. Kokoajan mamin luo kiskoi, mammanpoika... Mut joo, syksy on kyllä ihanaa aikaa mun mielestä! Lukuunottamatta esimerkiksi tätä viikkoa, kun on kokoajan satanut kuin Esterin perseestä. On ollut tosi ihanaa ajaa töihin ja takas kaatosateessa :-) Mut aika hassu juttu muuten, mun skootterin penkki ei kastu! Vaikka satais ihan sikana, se ei oo märkä. Se jotenkin hylkii vettä? :D Ihme penkki. Mut kelpaa!


Photobucket
Photobucket

Latailin eilen vähän uutta musiikkia, jota tänään kuuntelin sitten salilla! Innostun aina ihan sikana urheilemaan kun oon ladannut uutta musaa ;) Mario Bischin on mun mielestä niin ihana, tulee ihan Egyptin matka mieleen kun sitä miestä kuuntelee! Kunnon etelämusaa, oujea. Vähän Tentacionii:Ihanaa hihi. Hyvän päivän musiikkia! ;) Jep. Pitäs varmaan alkaa menee nukkumaan, kello lähenee kahta.. :D

-Nadja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti