tiistai 25. syyskuuta 2012

EBS @ Phuket 26.11-21.12!

NONIIN!! Nyt se sitten ihan OIKEESTI tapahtuu, me lähdetään Iidan kanssa European bartender schooliin Phukettiin 26.11!!:) Kirjottelin tossa keväällä, että oltas elokuussa lähdetty Kossille EBSsän kurssille, mut obviously niin ei tapahtunut.. :D Se matka meni niin lähelle meijän Napareissua et yksinkertasesti rahat eivät millään riittäneet! Ja nyt kun ajattelee, kyllä tää Thaimaa aikalailla houkuttelee kun miettii marras-joulukuun loskakelejä Suomen puolella.


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Lentojen varaus oli mulla ja Iidalla iha hulabaloota, hahah! Lennot kallistu päivä päivältä, ja kun luultiin että hyvä lento löytyi, oli se sitten täynnä.. Päätettiin, että nyt tänään ostetaan sitten lennot vaikka mikä olis! Ostettiin liput erikseen, toivottavasti saadaan bookattua meille vierekkäiset paikat :)  Mutta joo tosiaa, tuli varauksen yhteydessä vähän mutkia matkaan! :D Iidalle eivät rahat olleet siirtyneet tilille, meijän koneella ei taas verkkopankki toiminut. Yritin sitten iPhonella varata, no eipä toiminut verkkopankki sielläkään! Läppärillä sain sitten onneks toimimaan ja lennot saatiin varattua! Huh. Äitikin oli vieressä ihan mahahaavan partaalla, ahhaha. Nyt elänkin tän ja ens kuun sitten ihan p a:na, aika hyvin lompakkoa laihdutti noi lennot...


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Toi kurssihan on oikeesti ihan sikakallis, mut toivottavasti sen arvonen !;) Ainakin mitä olen kuullut tutuilta, on kuulemma. En jaksais venata en sitten yhtään! Rupesin vähän drinkkejäkin jo opettelemaan, tosin aika nopeesti tajusin sen olevan aika turhaa, drinkkien reseptit nimittäin vaihtelevat ihan kaikkialla. Mut nyt rupesin opiskelemaan vähän eri alkoholien historiaa sekä lasimalleja, hehe;) Eniten koko kurssissa mua jännittää varmaan flairauksen opettelu, ahha! En oo nimittäin ihan hirveen hyvä tollasissa jutuissa, mut no, harjotus tekee mestarin. ;) Rupee ihan mahanpohjassa perhoset lentelemään kun matkaa ajattelen! Rento loma toi matka tuskin tulee olemaan, varsinkin kun haluan sieltä hyvillä papereilla valmistua. Mut silti, on se nyt vähän eri opiskella Thaikkulandian lämmössä kun Suomen arktisessa ilmastossa hah! Reissua siis odotelessa, nyt olis tasan 1kuukaus ja 27päivää venailtavana!
Kuvat Weheartit.com
-Nadja

4 kommenttia:

 1. Heippa! Luin kaikki sun postaukset EBS-koulusta, kun oon itse kans suunnitellut sinne -ja just nimenomaan Phuketiin- lähtöä. Koulu kuullostaa tosiaankin mahtavalta!
  Haluaisin vaan kysyä, että minkä tasoinen sun englannin kieli oli tonne lähtiessäsi? Haluaisin itse käydä myös ton international-kurssin, mutta vähän arveluttaa jos kaikki muut puhuu sit äidinkielenään englantia! Silleen kun itsellä kuitenkin vain perushyvä enkku, luuletko että 8/9 tasosella pärjää? Ja opettelitko siis jotain jo ennen kouluun lähtemistä? Kiitos paljon jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!:) Mulla on ihan hyvä englanti joo! Lukioenglanti, kirjotin siitä M:män. Mullakin koulussa enkku oli sellasta kasia. Meijän kurssilla ei ollut kuin yksi kaveri joka puhui englantia äidinkielenään, no worries :) Eli hyvin pärjää. Lueskelin mun kaverin vanhaa kurssikirjaa ennen lähtöä! Kaveri oli siis käynyt samaisen kurssin :) Mutta siellä mä kaiken kunnolla opettelin! Eikä kukaan mitään osaa sinne mentäessä :) Sinne vaan!

   Poista
  2. Jes mahtavaa, kiitos vinkeistä! Hauska kuulla välillä noin positiivista suhtautumista, koska mitä oon keskustelupalstoilta lukenut niin moni ei ollut kokenut saaneensa rahoilleen vastinetta...

   Poista
  3. Jep, lueskelin kans netistä kaikkea ennen kurssille lähtöä. Mutta kynnys kirjottaa huonosta kokemuksesta on matalampi kuin hyvästä kokemuksesta! Mä ainakin sain rahoilleni vastinetta :)

   Poista