torstai 2. elokuuta 2012

Tea kylässä hihi

Oon tässä nyt varmaan puolisen tuntia yrittänyt alottaa tän postauksen tekoa. En oo saanut mitään aikaseks, koska mulla soi youtubesta Hanoi Rocks ja vähän fiilitselyt kesken!! Heheh, kuuntelin sitä joskus ihan kybällä, oli ihan mun lempparibändi. Hehe!

Mulla oli vähän Espoovahvistusta kylässä tiistaista tähän päivään. Nimittäin Tea! Oli ihana nähdä taas pitkästä aikaa, hehe. Katottiin frendejä, yritettiin ottaa aurinkoa läheisillä kukkuloilla ja mentiin jokirantaan vähän alkoholia maistelemaan... Meillä oli Fresitaa molemmilla mukana, oltiin ihan juhlatunnelmissa ;) Myös Juuso, Sara ja Late tulivat joen rantaan istuskelemaan!


Photobucket
Photobucket

Oli tosi hauska ilta, haha :D Siinä istuskeltiin ihan rauhassa, kunnes yhtäkkiä Sara huomaa jonkun miehen tehneen kuperkeikan suoraan Aurajokeen... Way to goo! Siellä se sitten lillui joen toisella puolella ihan chillisti, kaikki vaan kauhistelivat ylhäällä :D Ehkä kymmenen minuutin päästä joku sitten fiksusti lähti hakemaan pelastusrengasta (Oliskohan se aikonut sillä niinkun vetää sen miehen sieltä joesta seinää pitkin ylös? Jaa a.. XD ) ja huitomaan siihen eteen.. Mä en ees tiedä miten lopulta se saatiin sieltä ylös :D Sittenkun raukka oli jo kuivalla maalla, alko kuulumaan ambulanssien ääniä ja paikalle tuli 4 ambulanssia. Neljä. Yhen miehen takia Aurajoessa. Ja Pelastussukeltajat. Camoon. Ainakin saatiin äijä kuivalle maalle.


Photobucket

Törmättiin myös Simo-pultsariin, joka lupas tehdä meille kaikille voileipiä ja ottaa meijän kanssa snapseja aamulla. Jee! Simo kerto myös jekustaan mitä tekee. Ostaa kuulemma viinapullon, kaataa siitä melkeen kaiken toiseen pulloon, täyttää tän ekan pullon Lasolilla ja laittaa vähän vettä sekaan, menee penkille muka nukkumaan ja venaamaan että joku vie sen pullon ja juo sen. Sitten on varkaalla vetelät housuissa! Real fun :D Hhahah! Jekkujekkuuu....


Photobucket

Mentiiin jokirannasta Red Hot Chilisiin siidereitä maistelemaan, sieltä Amarilloon käymään ja lopuksi vielä Forteen. Oli hauskaa :D Oltiin loppuilta vaan tyttöjen kesken, Late ja Juuso olivat lähteneet kotiin nukkuilemaan. Melkeen pilkkuun asti oltiin taas! Jeejee, toivottavasti nähdään Tean kanssa taas pian, sen kanssa on niin parasta ;) Ollaan suunniteltu nyt elokuuksi ulkomaan matkaa, joko Napaan tai Kossille. Mulle on laitettu töissä viikko vapaata, ihan muuten vaan :D Kelpaa!

Loppuun vielä kuva Vimmasta, joka on myös keksinyt kivan jekun. Se käy varastamassa meijän omenapuusta omenoita! Samaa tekee Marek :D Joka kerta kun ne päästää ulos. Viimeks lähti koko oksa....

Photobucket

-Nadja
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti