perjantai 10. elokuuta 2012

Korkeasaartaa ja Anen ylläriii!

Juteltiin tossa tiistaina äidin kanssa että olis kiva mennä eläintarhaan. Ne oli just olleet Ruotsissa ja sielläkin käyneet eläimiä kattomassa, ja mulla tuli semmonen fiilis, että mä haluun kans! :D Sitten päätettiinkin että lähetään keskiviikkona Korkeasaareen. Jee! Mulla oli tiistaina closevuoro, olin joskus yhen aikaan yöllä himassa ja keskiviikkona lähettiin kaheksan aikaan aamulla Helsinkiin.. Pikkusen väsytti:D Ja suoraan Korkeasaaresta lähin töihin. Huoh. Oltiin Korkeasaaressa jo joskus kymmenen aikaan, hehe! Aluks koko paikka oli ihan tyhjä, käytiin kahvilla jonka jälkeen koko paikka oli ihan täynnä :D Siellä oli niiiiin söpöjä eläimiä, aww!


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mun ehdoton lemppari oli tää pikkupanda. Maailman söpöin. Vitsi haluisin tollasen himaan, niin puppe :D Hihiih! Näytti ihan pehmolelulta!


Photobucket
Photobucket

Kaikki kissaeläimet oli vaan nukkumassa päivällä, ei niitä oikeen sieltä bongaillut. Jostain kaukasen kiven takaa saatto nähä vilauksen jostain leijonan korvasta tms, mut muuten ei pahemmin niitä nähty :D Paitsi tää yks kaveri, se tuli kävelemään ihan tosta aidan vierestä!


Photobucket

Siellä Amazoniassa vai mikäs olikaan, oli kans aika siistejä eläimiä. Noi sammakot näytti ihan sellasilta pieniltä leluilta! Ne jähmetty aina paikoilleenkin sellasiin asentoihin missä kaikki lelut on :D Hehhe! Ja noi pikkumangustit, en ehkä kestä, NIIIN söpöjä.


Photobucket
Photobucket

Ja toi hiiri, sillä oli vähän pitkä nenu.


Photobucket

Siellä oli tollasia ihan sikahienoja hiekkaveistoksia! Noi on siis tehty hiekasta. Aika makeita eikös! Jotkut niiden päällä oli näköjään hyppineet, sillä osasta oli pieniä osia rikki.


Photobucket
Photobucket


Oli ihan superkivaa mennä eläintarhaan piiiitkästä aikaa! Mentiin käymään vielä Helsingissä mäkkärissä, mummukin tuli mukaan :D Hiih! Olin ihan pirun väsynyt kun piti vielä illalla lähtee töihin. Meinasin nukahtaa siellä :D Ja heti eilen mulla oli taas 11:30 duunia, 8,5h vuoro. Mä olin niin superkuollut sen jälkeen, ei mitään järkeä. Jalat sattu ihan sikana, en jaksanut ees lähtee ajamaan heti :D Mut onneks illalla oli kivaa tiedossa, niin jakso lähtee ;) Töistä lähdin nimittäin suoraan Vernalle, pidettiin Anelle yllätyssynttärit!!

Yllätys meni kyllä itseasiassa vähän pilalle, Anella oli nimittäin avaimet kämppään, ja Ane yhtäkkiä pamahti sisälle ilman että kukaan huomasi, siellä se seiso olkkarissa sillai WTF, ja kun kaikki huomas Anen kaikki vaan juoksi ja huus YLLÄRIIII:DD ahhahahah! Ei ihan menny niikun aateltiin, mut mitäpä pienistä ahha. Ane oli ainaki yllättynyt :DD Illasta on tosi vähän kuvia, muutama iPhonella otettu tärähtänyt kuva löytyy... Mut ilta oli ihan sikakiva, oli niiiiiin hauskaa. En ees muista koska viimeks olis ollu NOIN hauskaa baarissa, oli ihan huippua! Mentiin isolla porukalla, kaikki piti vaan hauskaa. Mentiin Forteen, hehe!


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Fortessa tanssittiin tolla porukalla sellasessa ringissä, mut yhtäkkiä se rinki vähän levis ja melkeen koko tanssilattia oli siinä messissä, kaikki meni (no ei nyt ihan kaikki, esim mä jätin väliin:DD) vuorollaan keskelle vetämään vähän muuveja, oli niin hauskaa! Mentiin Fortesta vielä Semiburgerin kautta jatkoille hetkeksi, sieltä käveltiin sitten Vernalle. Jäin Vernalle Anen kanssa yöksi. Nukuttua ei kyl oikeen saatu, kuuden aikaan mentiin sänkyyn ja seittemältä alko työmiehet poraamaan seiniä. Siinä Vernan talossa on joku remontti menossa, ei jumaliste mikä melu seittemän aikaan aamulla. Goooshhh. Ane lähti aikasin takas Helsinkiin, me jäätiin Vernan kanssa vielä hetkeksi darrailemaan, tilattiin pitsa Malmin Kebabista, aiku oli hyvää eheh! Satutin illalla taas selän, tuli taas noidannuoli alaselkään.. Huoh! Mutta ei haittaa, ihan paras ilta oli silti :D Saikulla tosin oon taas sunnuntaihin.. Noo :D Huomenna olis näyttely Raisiossa, saa nähä miten siellä menee!
-Nadja

2 kommenttia:

  1. Toi katukuva on otettu vissii just siin kohtaa ku lauloin sul "Pelastusjärjestö, meidän kansainvälinen!" :DDD

    VastaaPoista
  2. Joooo hahahah vähän Bernard ja Bianca Australiassa:DD haha! Ku tulin himaan oli pakko vähän googlailla sitä ku en vieläkää muistanu et mikä se oli...:D

    VastaaPoista