sunnuntai 5. elokuuta 2012

Grillaass

Eilen oli niin ihana ilma! Koko aamun otin vaan aurinkoa, aiettä. Niin onni että oli vapaapäivä! Illemmalla päätettiin Saran, Juuson ja Jonnen kanssa lähteä grillailemaan. Vitsi mä rakastan grilliruokaa, nam! Hihi. Meillä oli kanaa, makkaraa, maissia, patonkia, sipsiä, pätkiksiä.. Namiiii! Grillinä käytettiin tollasta ihme pönikkää missä poltetaan kaikkea, mutta hyvin toimi :D Kaasugrilli oli nimittäin rikki.


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Juuso ja Jonne oli grillimastereita, mä ja Sara keksittiin hauskempaa tekemistä.....


Photobucket
Photobucket

JeeeeXD Latasin vähän aika sitten iPhoneen tollasen 360Panorama-appsin, ja sen kanssa pidettiin hauskaa... Siinähän otetaan kerralla vaan kapee kuva, liikutetaan kameraa ja otetaan seuraava ymsyms, ja Sara sai hyvän idean, että siirtyy aina mukana... :D Hhahahaha! Hyvin onnistu ;)

Ruuan jälkeen pelattiin vielä mölkkyä! En oo ikinä ennen pelannu sitä, hahah :D Mut meiksu vei voiton ;)


Photobucket

Illemmalla menin vielä Vernan kanssa Auraan ja patiolle istumaan. Tarkotus oli mennä jokilaivoille, mutta illalla oli sen verran pirtsakka ilma että päädyttiin pation lämpölamppujen alle istumaan:D Mentiin kans Amarilloon käymään, mä olin siellä tosin ihan hetken, piti tulla kotiin koiria hoitamaan. Koirat on olleet nyt pian kolmisen viikkoa mun hoidossa, kaikki muut on olleet ulkomailla! Mutta huomenna äiti ja isä tulee kotiin, jee :D


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jee Raidii :D Hihii! Haluisin muuten tosipaljon jotenkin värjätä hiukset. Mut en tiiä miten. Hmm... Nyt voisin mennä ottamaan vielä vähän aurinkoa ennen töiden alkua!

-Nadja

2 kommenttia:

  1. iha hullun siisti tää sun blogis ! jään todellaki lukemaa :D !!

    http://until-idie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos!! :) kiva kuulla heheh!

    VastaaPoista