tiistai 3. heinäkuuta 2012

Waterparkissa

Nyt se sitten on, nimittäin viimenen päivä! Ihan kauheeta, en haluu lähteä enhaluuenhaluuenhaluu!!! Yheksältä illalla tulee meijän vuokraisäntä käymään, sitten lähetään. Meillä lähtee lento vasta kolmelta yöllä... Ollaan huomenna yhden aikaan päivällä sitten Suomessa! Tulee piiitkä yö...

Mutta joo tosiaan, oltiin eilen Waterworldissä, Napan Waterparkissa. Se oli ihan siiikahieno paikka!! Tosi iso. Se oli antiikin kreikan tyylinen. Siellä oli vaiks kuin paljon kaikkia hienoja vesiliukumäkiä ja kaikkea, mentiin kyllä vaan pariin kun ei jaksettu jonotella :DToi oli hauska, sinne sai kiivetä sisään :D Oli kyllä pirun vaikeeta päästä tuolta pois!! Tossa takana menee tollanen vesireitti jossa lilluttiin tollasissa renkaissa, aiettä kun oli ihanaa ;)

Siellä oli sellasessa isossa altaassa aina tunnin välein aallot, tuli ihan lapsuus ja Ruotsinreissut mieleen kun siellä heilui :DOli kyllä ihana päivä. Nyt on sitten rusketukset hankittu, ei kyllä todellakaan niin syvä rusketus kun oltas haluttu :D Tein eilen yhen toisenkin jutun, kerron siitä sitten vielä erikseen toisessa postauksessa ;) Jeeje!

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti