torstai 19. heinäkuuta 2012

Iltaa Rillossa!

Eilen meillä oli Vernan, Saran ja Iidan kanssa girls night out! ;) Mentiin Iidalle aluksi alottelemaan. Ostettiin Iidan kanssa jotain ihme Sourz rhubarbia ja sekoteltiin sitä kokiksen kanssa... Oli aika ihme maku :D Mutta kyllä se alas meni haha! Iidalta lähdettiin Red Hot Chilisiin ottamaan vähän halpoja siidereitä. Sieltä sitten Amarilloon, aika perus :D Amarillo oli aika täynnä, mut ihmeen vähän tuttuja siellä!


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kiva kiiltomato oon nähtävästi ollu koko illan... :D

Photobucket
Photobucket

Miitä tapahtuu... Hhaha! 
Oli tosi outoa olla Suomessa juhlimassa kun oli jo ihan tottunut Napan menoon... Oli tosi kiva ilta, mutta vähän pettynyt olin kyllä menoon... :D Suomessa ei vaan osata pitää hauskaa baarissa niinkun kuuluu! hahah. Napassa kaikki oli niin ilosia aina, baarimikot bailas mukana ja kaikki oli kavereita. No mut ehkä se on ihan hyväkin ettei kaikkialla oo ihan samanlaista, niin on jotain odotettavaakin kun lähtee lomalle :D Tekis mieli ite perustaa tänne Turkuun sellanen baari, missä soitettais ihan sikahyvää musiikkia, olis hyviä drinkkejä, tarjoiltas bucketteja ja baarimikot olis ilosia ja bailais oikein kunnolla ja flairais ja olis muutenvaan siistejä tyyppejä! Ja olis kunnon iso terassi minne tarjoltais juomia ja pöydillä sais tanssia... Eli toisin sanoin Senior Frogs Suomeen :DD Hhaha!

Kohta lähden Iidan kanssa syömään Mamiin, sain sinne ylppärilahjaksi lahjakortin. Jee!

-Nadja

2 kommenttia:

  1. Oon niin samaa mieltä sun kanssa noista Suomen baareista ulkomaan reissujen jälkeen! Miks tääl ei vois olla samanlainen meno? :D niin ja ne baarimikot<3

    VastaaPoista
  2. Sitä en voi tajuta :D baarimikot, lämpö ja drinksut joissa on kunnolla viunaa<3

    VastaaPoista