sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Fantasy boattia!

Eilen mentiin VIHDOIN fantasy boat partyyn! Meijänhän tosiaan piti mennä sinne jo ekalla viikolla, vähän on venynyt tää meno :D Nyt onneks saatiin itteämme niskasta kiinni ja lähettiin! Oli kyllä aika siistiä. Matka alkoi klo 12 satamasta, takas tultiin viiden maissa. 

Juominen siellä oli aika halpaa! Kaikki drinkit 3e matkan alussa, loppua kohden halpeni. Viimenen puoltuntia oli ilmainen baari! Tulihan sitä Sex on the beachia jonkun verran vedettyä:D Ei kyllä ihan niin bilefiilis niin aikasin ollut! Hyvä kun jaksettiin herätä edes :D Täällä on mennyt unirytmi iihan sekasin... Tullaan Iidan kanssa lomalta Suomeen lepäämään.. :D Näin se menee!


Siellä oli kaikkia hauskoja kisoja, ylemmässä kuvassa just menossa miesten kisa! Niiden piti aluksi tehdä kymmenisen punnerrusta, vetää shotti, pyöriä kymmenen kertaa ympäri, ottaa uusi shotti, tehdä homotanssi (?:DD), juoda bisse kaks tampoonia suussa. Jep. Ihan hauskan näköstä :DD Hhahah! Alemmassa kuvassa naisten vuoro, naisten piti olla yläosattomissa... Huomaa jo tungoksestakin et mikä on meneillään :D Siellä oli kans sellanen kisa, että joku heitti kaljatölkin laidan yli ja sen perään piti hypätä! Jossei saanut tölkkiä kiinni, naisten piti vetää bikinit pois ja miesten uimashortsit.. :D Onneks ei osallistuttu haha!


Naisille oli vielä yks ylläri, MIESSTRIPPARI ;) hahahah! Herrranjumala sitä menoa. Pieni mies ja iso ego:D ahha! Mulla on kaikki videolla, aijaijai.Siellä oli myös ruokailu, aika vaatimaton tosin.. Yks hodari :D Oltiin vielä menty sinne ihan tyhjällä vatsalla kun luultiin että saa kunnon ruuan :D Saatiin kans sellanen ryhmäkuva mikä otettiin alussa! Fantasy boat partyn jälkeen mentiin hakemaan meijän vakkaripaikasta bologneset ja mentiin ottamaan vähän välikuolemaa meille ennen iltaa... Taas mentiin frogsyyn, sieltä piti mennä Castle Clubiin Fantasy boat partyn jatkoille, mutta ei siellä kuulemma sellasia ollutkaan? :D Mentiin sitten Starskyhyn, oltiin unohettu meijän ilmaisliput himaan, mutta yks meijän ihana tuttu vei meijän sinne ilmaseksi taas! Iida lähti vähän ennen mua himaan, kävelin yksin sitten kotiin ihan rauhassa, kunnes... Mun takaata yhtäkkiä tuli joku mopolla, löi mua niin kovaa perseelle että ilmat meinas lähteä pihalle!! En pystynyt kävelemään varmaan viiteen minuuttiin :D Sen jälkeen oli sitten punanen kädenjälki perseessä! Näin Napassa!
 En kestä, meillä on enää vaan tämä ja huominen päivä. Voisin itkeä. En halua lähtee, täällä on ollut niiiin parasta! Kaikki ihmiset on niin ihania, ollaan saatu ihania uusia kavereita ja on ollut vaan niin kivaa. Eniten tulee ihan varmasti ikävä Frogsyä ja sen työntekijöitä! Voi että. 

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti