lauantai 23. kesäkuuta 2012

Juhannusta Napassa!

Hyvää Juhannusta vaan Suomen puolellekin! :) Meillä oli täällä ihan sikakiva Juhannus poikien kanssa. Torstaina päivällä me oikeesti tehiinkin jotain! Täällä näyttää (ainakin meillä...) aika menevän lähinnä juhlimiseen ja nukkumiseen.. :D Mentiin aluksi syömään Bedrock Cafeeseen. Siellä oli ihan sikahyvää ruokaa! Tilattiin Iidan kanssa sellaset chicken wrapit, nam. Ei kyllä jaksettu puoliakaan :D Joska tilaskin sitten vähän isomman annoksen! Huhhuh tota lihan määrää :D

Ai turisteja vai? Ei suinkaan hahah..
Mentiin siitä sitten vähän kiertelemään kauppoja! Ostettiin matka Famagustaan, sellanen Afrodite-laivamatka. Tulee varmaan siistiä, se on huomenna! Kiva tehä välillä jotain muutakin :D Iidan kanssa ostettiin kans matka sellasen Aquariumpaikkaan, se on joku vähän eläintarhatyyppinen! Sinne me mennään sitten tiistaina. Käytiin ostamassa vielä maailman parasta jätskiä ja suunnattiin minigolf-radalle! Siitä onkin aikaa kun viimeksi oon minigolfia pelannut :D Mutta sain mä hole-in-onenkin! ;) 
Illalla lähdettiin taas kerran Senior Frogsiin bucketeille. Oli ihan sikahyvä meno taas Frogsyssä! Käytiin ostamassa kans ihan siiiikahyvää maissia kadulta. Se on niin nannaa :D Jos joskus Napaan tulee niin boilattua maissia on pakko maistaa!! Taneli ja Iida halusivat lähteä kotiin jo aikaisemmin, mua ei huvittanut, joten keksittiin vähän tekemistä Joskan kanssa... :D Sillon kun Iida ja Taneli menivät nukkumaan, me mentiin Joskan kanssa hakemaan palmut mukaan haha! Oli ehkä maailman hauskinta. En oo ikinä nauranut niin paljon :D Kannettiin ne palmunoksat keskustasta asti meille, eli joku nelisen kilsaa :D Mentiin vielä yöuinnille meijän poolillekkin hahah! niin superhauskaa. Voin kertoa että Taneli ja Iida hiieman yllättyivät kun palmunoksat tuotiin himaan :DD Nyt ne on meijän aurinkovarjon tilalla parvekkeella :DD

Eilen päätettiin vielä vähän juhlia Jussin kunniaksi ;) Matka alkoi (ylläripylläri) Frogsysta! Pojat osallistuivat sellaseen juomakisaan, hahah se oli hauskaa! Onneks on kaikki videolla. Niiden piti juoda yardilliset bisseä sukan läpi pussi päässä. Jep. Hauskaa hhah! Ja saivat ne palkinnoksi juotavatkin!


Frogsyssä oli vielä sellanen silent disco, eli kaikilla joilla oli kuulokkeet kuulivat musiikkia :D Se oli hauskaa!

Frogsystä mentiin taas vähän maissille ja näkemään tuttuja River reggaesta. Mentiin näiden kavereiden kanssa sitten River Reggaehen, päästiin Iidan kanssa taas ilmaseks sisään ja ilmaset juotavat saatiin ;) Iida ja Taneli lähtivät taas aiemmin, me jäätiin Joskan kanssa vielä viettämään aamua River Reggaehen :D Käveliin taas himaan näiden kavereiden kanssa! Eilen oli tapahtunut aika kauheita täällä Napassa. Aqua-klubissa oli ollut ammuskelua, viisi oli kuollut ja kolme sairaalassa. Luultiin aluksi että se olis vaan vitsi, koska ei oltu kuultu mitään laukauksia tai mitään. Oon ite kerran ollut siellä Aqua-klubilla, mutta mun mielestä se ei mikään ihmeellinen paikka ollut, eikä onneks ollakkaan sinne sitten enää menty... Joku mafiajuttu se oli kuulemma ollut! Äidiltä tuli just viestiä että Suomessa asti oli uutisissa siitä kerrottu. Kauheeta aatella että itekki oltiin niin lähellä! 

Tänään olis tarkotus ottaa vähän iisimmin, me mennään pian yhteen kiinalaiseen syömään. Ja huomenna tosiaan siihen Afroditejuttuun!

-Nadja


4 kommenttia:

 1. Katselin noita teijän Ayia Napa kuvia, ja miettisin että mitä teidän koko matka maksoi? Entä mitä se maksoi kun olitte siinä riippuliitovarjo jutussa? :D ihania nää sun kuvat! sulla on tosi mielenkiintoinen blogi :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!!:) ostettiin lennot tosi aikasin niin saatiin ne halvalla, vaan 200e:) kämpän kanssa oltiin tosi myöhään liikkeellä, ainoo kämppä mikä oli vapaana oli toi meijän 'penthouse', se makso 1200e kuukaudelta. Mut on se sen arvonen;) riippuliito makso 50-55e!

  VastaaPoista
 3. okei, ihan sika kivan näköstä, tekee itekki mieli lähtee matkalle!!! :)

  VastaaPoista
 4. Napaan kannattaa todellakin lähteä jos kaipaa lomalta biletystä ja auringon ottoa!;)

  VastaaPoista