torstai 28. kesäkuuta 2012

Aquariumia ja Frogsya, as always

Viimistä viikkoa viedään. Eihh. En oikeesti lähe täältä!! Meen Frogsyyn jellygirliksi :D Hhaha yeah right... 

Oltiin tiistaina tosiaan siellä Aquariumissa! Tosi mukava brittinainen tuli hakemaan meijät melkeen kotiovelta ja heitti sinne. Muuten niin kivaa täällä, tosi moni on luullu että mä oon britti, kuulemma niin hyvä englanti jee ;D Nojoo mutta tosiaan, se Aquarium oli aika pieni paikka. Ja siel oli tosi ällöjä kaloja hahah :D Tääki tässä alapuolella, oikeen kaunokainen!
Seura tekee kaltaisekseen vai mites se oli.... Heheh! Siellä ei paljoa ihmisiäkään ollut, mutta oli se ihan kiva välillä tehdä jotain uuttakin ;) 


Siellä oli muutamia muitakin eläimiä, krokotiilejä, (jotka oli oikeesti varmaan kuolleet, ainakin siltä näytti....) papukaijoja, pingviinejä ja maailman söpöin pikku apina!
Sillon oli taas tooosi kuuma päivä, yli 30 astetta niinkun joka päivä. Mentiin istumaan hetkeksi, vähän lepäilemään! Oltiin molemmat iiihan kuolleita :D Iida osti "juustohampparin" joka näytti ihan lihapiirakalta jonka välissä oli juusto.. :D Siellä oli myyjänä joku nuori tyttö, varmaan ekaa päivää töissä, eikä raukka tiennyt mistään mitään! Rahoja ei meinannut edes osata laskea, aww:D Okei ehkä mä en arvostele, mäkin mäkkärissä oon aina ihan sekasin rahojen kanssa hhah!


Aquarium sijaitsi Protaraksessa ja sieltä lähdettiin bussilla Napaan takasin. Matka kesti melkeen tunnin, oli aika tuskaa.. :D Ihan täynnä koko bussi! Mutta maksoi vaan euron, ei paha :D Illalla lähdettiin taas viihteelle, arvaako kukaan minne.. Frogsyyn! Hahah. Mulla tulee niin ikävä Frogsya... Tänään on toisiks viimenen kerta kun mennään sinne :(( yhyy! Oli tosi hauska ilta tiistaina, kierrettiin itseasiassa muitakin baareja ja klubeja :D Mentiin Bedrockiin vetämään ilmasia shotteja, oltiin saatu sellasia drinkkilippuja. Sieltä mentiin käymään Titanic Clubissa, ja matkalla törmättiin....


...Smurffeihin!! Hahhaha noi oli niin hauskoja. Toi väri tarttui kyllä joka puolelle, mekin oltiin ihan smurffeja ton jälkeen :DD Iidalla oli väriä kielessäkin... Hmm.... Oli niin tapahtumarikas ilta, kuvista päätellen ainakin :DD Tää mies alemmassa kuvassa pyörii ympäri Napaa myymässä ruusuja ja leitä, se on aina jokapuolella :D
Mentiin vielä loppuillaksi Starskyhyn Frogsyn työntekijöiden kanssa. Tajuttiin just Iidan kanssa ettei olla täällä kertaakaan maksettu mihinkään sisälle :D Kelpaa! Eilen mentiin taas Frogsyyn, saatiin tutuilta työntekijöiltä ilmasia shottejakin ;) Jäätiin taas Silent Discoon, se on tosi hauska! Tänään olis taas tarkotus lähteä juhlimaan. Huomenna pitää pitää välipäivä, koska lauantaina olis vuorossa Fantasy Boat Party ;) Ja maanantaina mennään Waterparkkiin!

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti