perjantai 25. toukokuuta 2012

Rillailees!

Tänään on ollut ihan paras päivä. Puoleltapäivin mentiin Iidan kanssa keskustaan vähän shoppailemaan tarvikkeita Napaan! Taas meni niin paljon rahaa kaikkeen sellaseen mikä ei ees näy missään... Piti ostaa kaikkia meikkejä ja rasvoja ja plaaplaa. Parin tunnin päästä siitä mentiin porukalla Ruissaloon grillaamaan! Meijän on pitäny toteuttaa tää suunnitelma niin kauan, haha :D Nyt se sitte onnistu! Mukana oli makkaraa, maissia, nugetteja, (jotka olikin jotain ihme possunugetteja...) kanaa ja vaahtokarkkeja, nam! Saatiin kaupasta päivä sitten vanhaks menneet makkarat 0,20e paketti :D Hahah! Ja hyvältä maistu!


Photobucket

Otettiin Iidan kanssa vähän arskaa kun pojat grillas...

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Meijän homppelipojat<3 Rasvaa toisiaan aww

Photobucket

Late tuli raskaaks! Ja sitte ruokaaaa....

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Myös Reba liittyi seuraan vähän myöhemmin! Pelattiin lentopalloa jalkapallolla, eheh :D Oli hubaa! Ja mä jopa osuin palloon välillä ;) Paloin tosi pahasti taas... Onneks ostin Aloe Veraa, ihmelääkettä palaneeseen ihoon!

Photobucket

Ruissalosta mentiin vielä Saralle hetkeksi hengailemaan, kattomaan salkkareita ja tekemään ristikoita :D Mentiin Iidan kanssa riippukeinuun samaan aikaan, mut siitä ei oikeen tullu mitään...

Photobucket

Ja tällasta oli tänään päällä! Rennot ja mukavat vaatteet ;)

Photobucket
Photobucket

Nyt meen hieromaan itteeni lisää Aloe Veraa ja lepäämään huomista työpäivää varten...
-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti