tiistai 8. toukokuuta 2012

Näyttelyviikonloppu

Viikonloppuna oltiin kahdessa eri koiranäyttelyssä pitkästä aikaa! Olin perjantai-iltana Iidan ja Danielin kanssa istumassa iltaa Red Hot Chilisissä, mutta kuinka ollakkaan, ilta päättyi taas Amarilloon... :D Me ei osata hillitä itteämme! Oivoi, mitäköhän tosta Napareissustakin tulee, ahhah! Eikai. 27 päivää lähtöön! ;) Mut joo anyways, Amarillossa oli tooosi lame meno sillon, lähin jo ennen yhtä himaan päin.

Photobucket
Aamulla olikin sitten heti lähtö Harjavaltaan näyttelyyn! Mukaan lähti Vimman lisäksi myös Maija. Ei olla Maijan kanssa pitkään oltu näyttelyssä, mutta kyllä kannatti ottaa puppe mukaan ;) Meni nimittäin tosi hyvin!

Photobucket
Tuolla oli ihan TÖRKEEN huono ilma. Ja fiksuna ihmisenä olin laittanut shortsit päälle:-))) No mikäs siinä sitten... Kengistä meni vesi läpi heti! Mutta se ei menoa haitannut, hehe. Meijän hauvelit putsas nimittäin koko pöydän! Maijasta valittiin rotunsa paras ja Vimmasta tuli vastakkaisen sukupuolen paras!! Ihan huikeeta, ei oo ennen kyllä omat koirat kaikkea voittaneet:) Hihi! Vimma säikähti tuomaria ja esittäjän vaihdosta niin paljon, ettei palkintoposeeraukset oooikeen onnistuneet.. :D

Photobucket
Photobucket
Lookin' good!

Photobucket
Upea takakeno Vimmalla ;) Hieman kattoo tuomaria epäilevästi....

Photobucket
Nojoo, tässä molemmat sentään joten kuten pystyssä, mäki oikein edustavana siellä:-)

Photobucket
Photobucket
Siinä meijän palkintopossut<3

Photobucket
Kuvassa Outin Sara-corgi, jonka myös esitin! Sara sijoittui luokassaan kolmanneksi! Jäätiin ryhmäkehiinkin, tosin ei sieltä mitään tullut :D Olin niiiin jäässä loppuajasta! Huhhuh. Sinä iltana en lähteny kyllä yyyhtään mihinkään :D

Seuraavana päivänä lähdettiin Raumalle kaikkien rotujen näyttelyyn. Mukana oli vaan Vimma tällä kertaa! Ihan yhtä hyvin ei tällä kertaa mennyt :D Sai Vimma ERIn, mutta jäi luokassaan toiseksi.

Photobucket
Vielä yksi palkintoposeeraus Maijan kanssa<3
Photobucket
-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti