maanantai 14. toukokuuta 2012

Äitienpäivää Ruissalossa

Eilen oli niiin ihana ilma, että oli aivan pakko lähteä Ruissaloon kävelylle!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Isikin innostui poseeramaan!
Photobucket

Mentiin tällä kertaa Kuuvannokkaan, missä ei ennen oltu käytykkään. Koko Ruissalo oli ihan täynnä valkovuokkoja, ihanaa!
Photobucket

Nyt mun pitäis pian lähteä hammaslääkäriin... Ei huvittais yyhtään! Yhyyy.. Tällä kertaa otan kyllä puudutuksen!! Hammaslääkärin jälkeen olis tarkotus nähdä vähän koulukavereita, jotain kivaa sentään tänään edessä ;)

-Nadja

8 kommenttia:

 1. Eksyin sun blogiin sattumalta, googlettelin Ayia Napa-juttuja ihmisten blogeista :D Haha ollaan lähös samana päivänä sinne nyt kesäkuussa! Ite en oo siellä kyllä aiemmin ollut, mut ilmeisesti tehtiin kaverin kans ihan hyvä valinta paikan suhteen? ;D

  VastaaPoista
 2. Joovai? :D Hehe! TODELLAKIN teitte, Napa on ihan paras paikka! Niin hyvä yöelämä ja niiiin lämmin! Alle kolme viikkoo enää siis ;)

  VastaaPoista
 3. Joo :D Hehe näin vähän ajattelinkin! Sen verran paljon lukenut hyvää paikasta. Ainut vaa et ne torakat mua vähä ressaa, hyi! Niinpä jee, ei malttais odottaa :)

  VastaaPoista
 4. Noo ei niitä siellä nii paljoo oikeestaan oo! Vähän kyl joo, puolet kyl kuolleina siihe kuumuuteen :D Ei todellakaan jaksais!

  VastaaPoista
 5. Mää vaan oon lukenu tost meijän hotellista, et siel on ilmeisesti niit aika paljo :D Tai no osa on kirjottanu, et ei oo nähny ku tyylii yhden koko loman aikana, mut toiset o laittanu et on yöl herätessään löytäny semmosen jopa sängystä! :D Toivotaan et käy hyvä tuuri eikä niit näkyis pahemmin! Jep, tekis niin pal mieli jo alkaa pakkaa ja kaikkee äää!

  VastaaPoista
 6. Aijaa:o Toivottavasti ei sentää sängystä löydy, hyi :D Onneks Napassa ei pahemmin nukkua tarvii! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon et ei löydy mistään meidän hotellihuoneesta, mut todennäköisesti löytyy. Mut sänkyyn juu ei kiitos :D Haha joo se on kyl hyvä, toki sitä ehtii sitten paluulennol nukkua ;D

   Poista