sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

My universe will never be the same

Nyt on kyllä jalat kärsineet tän viikon aikana, huhhuh! Varsinkin tän viikonlopun aikana... :D Olin ma-pe töissä joka päivä, jalat huus hoosiannaa joka vuoron jälkeen.. Paljon muuta en viikolla tehnyt! Hain mä kirpparikamat veks, oli niistä noin puolet onneks mennyt! Pollux-kirjoja vielä kyllä löytyy... 20 senttiä kappale! Anyone? Eiks? Ei sit....

Photobucket

Ei voi näyttää noin humalaiselta, ensimmäinen lasi menossa :D Cmoon hei! 

Photobucket  
Perjantaina mentiin Cindyn kanssa vähän istumaan iltaa. Tai siis, piti mennä vaan istumaan iltaa... Aluksi oltiin Red Hot Chilisissä, sieltä suunnattiin Amarilloon. Aika perus kuvio, mikä toistui myös eilen :D On niin helppoo mennä vaan RHC:hen alottelemaan, kahden euron siiderit houkuttelee aika hyvin! Mulla ei viikonlopulta oo muuta kun iPhonekuvia, mutta menköön. Mua häiritsee vaan kauheesti huono laatu.. :D Ehkä pitäs yrittää päästä vähän yli siitä!

Photobucket
Photobucket
Perjantaina tanssittiin Cindyn kanssa, lauantaina tanssittiin Iidan kanssa. Mitäs muuta.. Oli kyllä hauska viikonloppu! Eilen yöllä jalat sattu kyllä niin paljon ettei MITÄÄN rajaa... Saatiin onneks kyyti Iidan kanssa Amarillosta, ei olis muuten kestäny :D Amarillossa oli niin kiva tanssia, vaikka paikka olikin iiiihan täynnä! Paljon tuttuja jokapuolella, kiva vklp! :)

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti