perjantai 6. huhtikuuta 2012

Knife Party!

Eilen tuli lähtö Espooseen! Hihii. Päivällä mulla oli vaikka mitä asioita keskustassa, piti viedä vanhoja koukukirjoja kauppaan, vaihtaa revennyt kakskymppinen uuteen, mennä koululta hakemaan vr:rälle todistus opiskeluista ja vielä vr:rält hakemaan uus tarra vr-matkakorttiin. Huhhuh! Lopulta mä pääsin kuitenkin lähtemään kohti Espoota Tean luo.

Illalla Circuksessa esiintyi Knife Party! Aika menee niin nopee, musta tuntu et oltas just vasta ostettu sinne liput. Ostettiin ne tosiaan joulun alla:D mut anyways, aloteltiin vähän Tealla ja otettiin kuvia Tean fisulinssillä! Vitsit mä haluun samanlaisen.


 En ollut ikinä ennen ollut Circuksessa! Se oli aika paljon isompi paikka kuin luulin. Knife Party oli tosi jees!! Soitti kaikki hyvät, kuten crush on youn, unisonin ja antidoten. Paikka oli iiiihan täynnä, tultiin joskus 12 jälkeen sinne. Ei olis ollu kyllä mitään asiaa keskelle tanssilattiaa, niin tukossa oli kyllä mesta:D Ehittiin onneks vikaan junaan ja oltiin joskus vähän ennen viittä takas Tealla! Nyt kirjottelen tätä postausta kännykällä sängystä käsin:D Tänään olis tarkotus mennä American Car Showhun pyörähtämään. Acs on jo ihan perinne, sinne pitää aina päästä:D

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti