tiistai 13. maaliskuuta 2012

So windy

Herranjumala millanen tuuli tuolla on! Kunnon myräkkä. Ei meinaa hiukset ees pysyä päässä :D Uhmasin kuitenkin tota säätä ja lähdin keskustaan. Okei no joo, emmä varmaan muuten olis lähteny, mutta eilen kirjotusten jälkeen mun alaselkään tuli niin paha noidannuoli, että oli pakko lähtee hakemaan saikkua... Aika huono juttu, koska mun pitäs nyt säästää niinku jokanen sentti kesää varten! Mut ei niitä töitä kyllä vois tällä selällä nyt ees tehdä. Viikonloppuna sitten taas rehkimään!

Photobucket
Photobucket

Hullu tuuli!! Hienon roskankin heitti tohon kuvaan ;)
Lääkärin jälkeen näin vielä Iidan, mentiin ottamaan vähän kuvia. Molemmat oltiin niinkin fiksuja, että jätettiin kameroiden akut lataamatta, joten kuvien ottaminen jäi aika lyhyeen... Ja toi tuuli oli kyllä semmonen että huhhuh :D Hermot meinas mennä! Meillä on Iidan kanssa ollu nyt ihan kauheeta säätöä ton Ayia Napan kämpän kanssa. En edes muista olenko kertonut siitä ton blogin puolella? No anyway, meillähän piti kämppä olla jo valmiina. Luulin tehneeni kunnon varauksen yhteen yksiöön melkeen Napan keskustassa, mutta kämpän vuokraajalle oli jäänyt se sen verran epäselväksi, ettei sitten varaus ollutkaan mennyt läpi... Koko tän ajan kuitenkin ihan innoissaan oltiin siihen kämppään menossa, et ihan hyvä et tuli nyt selville ettei se olekkaan sitten meille varattuna :D Laitoin sinne viestiä kysellen maksuasioista, jollon tuli sitten toi ilmi, ettei meillä mitään varausta ole.

Photobucket

Kun sen kuulin, ajattelin koko homman menneen ihan läskiksi. Olin ihan ranteet auki, luulin ettei me enää mitään kämppää voida sieltä millään kuukaudeksi löytää! Jo marras-joulukuussa näytti nimittäin lähes kaikki kämpät olevan varattuina... Iida kuitenkin löysi netistä oikeen valioyksilön! Kattohuoneisto lähellä Nissi Beachia, kelpaa ;) Hintakaan ei ollut kovin paha, kun miettii asunnon tasoa! Toi on paljonpaljonpaljon isompi ja paljonpaljonpaljonpaljon hienompi kuin edellinen. Kunnon luksus :D Kämpästä löytyy ihan kaikki, ihan pesukoneista lähtien. Ja parveke on iha huge! Oma uima-allaskin on ihan jees, heheh ;) Ainoa miinuspuoli on se, että toi kämppä on aika kaukana keskustasta.. En oo vielä ihan varma että miten sitten iltasin päästään keskustaan mahd halvalla aina :D Päivisin, kun alkoholia ei olla koskettu, pääse hyvin skootterilla. Illalla en kuitenkaan skoballa lähtis huitelemaan sinne.. :D Mutta ehkä se on ihan hyväkin juttu ettei ihan keskustan sykkeessä olla, saa nukkuakkin vähän välillä!

Photobucket

Onneks kuitenkin saatiin toi asia ratkastua! Rakastan sitä kämppää jo nyt, ah. Voikun jo pääsis sinne! Ja niin, kirjotuksista mun piti kans muutama sana sanoa. Eilen olin tosiaan kirjottamassa äikkää, oli esseekokeen vuoro. Koe meni ihan jees, ainakin luulen niin! En vaan uskalla toivoa liikoja.. M:män haluaisin saada! Toivottavasti saan :) Aika hassu juttu muuten kävi siellä. Olin rauhassa lukenut kaikki tehtävät, jonka jälkeen otin valmiiksi annetut konseptit käteen ja ajattelin sieltä välistä yhden ottaa. Konseptit avatessa mua odottikin yllätys... Sieltä löytyi kielten vastauslomakkeita?? :D Aluksi vähän säikähin, että ei jumalauta, miten tähän kokeeseen pitää oikeen vastata! Hahhaha. Vahingossa olivat noi lomakkeet kuitenkin sinne joutuneet... Aika hölmistyneeltä näytti opettajakin, kun se ne multa pois haki :D En voi ymmärtää, että miten ne oli joutuneet sinne väliin?? Ihan oikeesti?? hahah!

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti