sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ruissalon lämmössä!

Oon taas ollut tosi hiljainen täällä.. En aio nyt sanoa että parannan tapani, koska sanon niin joka kerta :D Välillä en vaan jaksa tehä mitään blogiin liittyvää, välillä sit taas jaksan enemmänkin. Nyt oon vaan kokoaika ihan poikki, ei kiinnosta :D Mut tänään me oltiin äidin ja isin sekä Maijan kanssa Ruissalossa kävelemässä! Oli ihan sikakiva ilma, ihan lämminkin! Ruissalossa oli tosi paljon ihmisiä. Maa oli kyllä ihan kuravelliä, mutta muuten oli oikein kiva lenkki;)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Noi talot on mun mielestä tosi ihania! Tollasen kesämökin joskus voisin hankkia, heheh.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
LuuseriMaija ei pääse hyppäämään ees kivelle :D
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Pysähdyttiin kahville tollasen pienen mökin luona. Oli kiva ulkona kahvitella, heheh :) Kattokaa nyt tota taivasta! Ihana!
Photobucket
Huomaatteko jotain outoo kuvassa? ;)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Kiivettiin tonne kukkulalle kattelemaan maisemia. Ei sitten aateltu pahemmin alastuloa... Oli nimittäin aika haastavaa :D Hienolta varmaan näytti kun rämmin sieltä alas liukastellen...
Photobucket
Photobucket
Tuolla oli ihania tollasia puuveistoksia! Noi saukot, tai majavat, mitä onkaan, oli ihania! Hehe. Lenkillä muuten yhessä vaiheessa sellanen pariskunta tuli kyselemään Maijan rotua. Kun kerrottiin sen olevan polski owczarek nizinny, totesivat he siihen, että hei, mehän nähtiin tollasia Turun Sanomien perhe-liitteessä! Siihen oli kiva sitten sanoa että jep, samat tyypit ollaan ;) Hähää! Huomenna on äikän esseekoe. Apuuva, jännittää! En millään jaksais mennä sinne taas istumaan ja miettimään :D Noo, pakko mikä pakko!
-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti