keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kirpparipäivä

Tänään on ollut hyvä päivä! Heräsin jo joskus klo 7. En ymmärrä, oon koko lukuloman ajan heränny viimestään klo 10! Tosi hassua, ennen heräsin aina joskus 12 jälkeen jos ei herätystä ollut :D No, ehkä parempi niin, jää enemmän aikaa päivästä käyttöön! Oon muuten ihan koukussa nyt sellaseen kirjaan kuin Nälkäpeli. Lainasin sen Lindalta kun se sitä niin kovasti kehui! Eikä turhaan, ihan sikahyvä kirja, suosittelen! Siitä taitaa tulla nyt leffakin! Luin sitä tänään aamulla melkein 200 sivua :D Miksein voinu noin innoissani lukee kirjotuksiinkin?? Ainiin, mulla muuten LOPPU KIRJOTUKSET ;)

Photobucket
Photobucket

Päivällä mentiin Laran ja Nean kanssa viemään Manhattanin Kirppis-centeriin kirpparikamoja. Vihdoin sain senkin aikaseks! Ja sitä tavaraa sit kans oli... :D Vanhoja vaatteita, levyjä, heppakamaa ja varmaan tsiljoona Pollux-heppakirjaa! :D Olisin varmaan vieläkin siellä hinnottelemassa niitä kirjoja ellei Nea olis auttanu... Haha! Niitä riittää. Menkää kaikki ostamaan mun kirpparikamoja, haha! Hylly on 445 ;)

Photobucket

Kirpparoimisen jälkeen näin Iidan keskustassa. Oli niiin ihana ilma, kunnon kevätsää! Love it. Mentiin Blankon terassille istumaan. Myös Juuso ja Sara liittyivät menoon mukaan.

Photobucket

Oon muuten kehittänyt uuden riippuvuuden. Se on vakava. Se on Draw Something. Iphonen app, ihan sikahyvä peli, hahah! Pelaan sitä kokoajan. Niille jotka eivät tätä superpeliä vielä tunne, kerrottakoon, että peli toimii piirrä-arvaa-tekniikalla :D Hyvin yksinkertanen ja pirun hyvä! Hahha. Nyt taidan mennä lukemaan taas vähän Nälkäpeliä, jäin aika jännään kohtaan ;)

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti