sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Jokirannassa

Ompas tänään ollut IHANA ilma! Ihan täydellistä, aurinko lämmittänyt ihan törkeesti. Keskustan kadut on jo ihan sulaneet lumesta, ah! Halisissa kevät ei ihan niin pitkällä vielä oo, mut pikkuhiljaa pikkuhiljaa.. :D Pian pystyy kävelemään jo jalkakäytävällä, jee:D Hahha... Täällä lumet heitetään nimittäin jalkakäytävälle, ihmiset kävelee sitte tiellä! No, eipä tuo haittaa, pian niitäkään lumia ei ole ;) (ignooraan täysin ne uutiset, missä sanotaan ens viikolla olevan melkeen -20 astetta pakkasta... Enkuunteleenkuunteleenkuuntele)

Photobucket
Photobucket
Mentiin Iidan kanssa jokirantaan ottamaan kuvia ja nauttimaan kevään auringosta! Iida odotellessa menin Ginaan (mistake..) kattelemaan vaatteita. Mun lompakko ei onneks nyt ollut hirveän painava, joten mitään en ostanut :D Sen voin kyllä sanoa, että jumaliste miten ihania vaatteita!! Olisin voinut tyhjentää koko kaupan heti. Vaikka kahdesti. Niin ihania kevätvaatteita! Ihania värejä ja paaaljon pitsiä. Me likeyy. Ja ihania shortseja. Voisin kuolla. Haluun ne kaikki. No joo, anyway, oltiin siis jokirannassa ottamassa kuvia! :)

Photobucket
Hei! Mä seison aurajoessa! Whooot! Ei ehkä ihan järkevää tälläsella aurinkokelillä mut joo.. :D Hengissä ollaan!

Photobucket
Ja sitten vähän hypittiin... Ja joo, oon käyny amputoimassa käteni!

Photobucket
Photobucket
Joop, Iidan hyppyä vois ehkä sanoo hilppasen taidokkaammaks ku mun. Mut vaan vähän. Mentiin vielä kahville ulkoilun jälkeen. Tarkoitus oli aluksi mennä Café Artiin, mutta se oli kiinni. Takaspäin tullessa käveltiin Tintån ohi, ja huhhuh, ne tarjoilijat siellä on ihania. Aijaijai, mentiin heti niiden houkuttelemana peremmälle :D Paikka oli valitettavasti täynnä (nyyh) joten mentiin sitten Fontanaan! Sekin oli kyllä ihan täynnä, mut mahduttiin me sitten pieneen koloon istumaan. Ostin paninin, se on niin hyvää siellä!

Photobucket Photobucket
Hetkonen.... Musta tuntuu että oon nähny ton kuvan aiemminkin?

Photobucket
Oolrait, sehän se oli. Hehheh...

-Nadja

2 kommenttia: