sunnuntai 12. helmikuuta 2012

European Bartender School and Kos here we come!!!

Nyt on kyllä niin HUIPPUkesä tulossa!! Ayia Napa reissun lisäksi me ollaan nyt Iidan kanssa ilmottauduttu European Bartender Schoolin kurssille 6.8.2012 Kossille, Kreikkaan! Oon niin maailman innoissani just nyt, tulee ihan paras kesä ikinä. Toi EBS:sän baarimikkokurssi kestää kuukauden. Me ilmottauduttiin englanninkieliselle kurssille, olisi ollut myös mahdollista osallistua suomenkieliseen, mutta päätettiin mennä tohon toiseen. Eipähän tarvii kuukautta ulkomailla viettää vaan suomalaisten keskellä ;) Ja englannin osaaminenkin samalla karttuu. 

Photobucket 
Odotan tota oikeesti niin paljon! Innostuin tosta kun oltiin koulun kanssa käymässä Studia-messuilla Helsingissä. Siellä oli muutama opettaja ja vanha kurssilainen kertomassa EBS:sän toiminnasta ja kiinnostuin kyllä ihan heti. Ilmoitin heti bussissa takaspäin Turkuun tultaessa Iidalle, että SINNE MENNÄÄN KESÄLLÄ!! Ja Iidahan oli täysin messissä, eli sinne siis!! 

Photobucket 
 Mulla oli aluksi kuitenkin toi lähtö vähän kysymysmerkkinä, onhan toi nimittäin aika tyyris. 1600e + 200e ruokamaksu + lennot + eläminen siellä. Tosin tota ruokajuttua ei tarvitse ostaa, mutta kyllä me aateltiin, eipä ainakaan tarvitse sitten joka päivä kuluttaa erikseen rahaa syömiseen. Ja asuminenhan tohon 1600euroon kuuluu, ja aika lukaalissa kuulemma, mitä ainakin lukemisen perusteella on ymmärtänyt, tullaan elämään ;) Mutta tosiaan, nyt sain noi duunit niin pystyn säästämään rahat kasaan! :-) Ihan kiva kyllä tuolla lämpimässä sitten opetella baarimikkojuttuja! Ton kurssin jälkeen meillä on sitten valmiudet työskennellä koko maailmassa, perjaatteessa missä vain baarissa. Kelpaa! Sittenhän vois joku kesä lähteä esimerkiksi Ayia Napaan baarimikoksi... ;) Noo, sitä voi miettiä sitten vielä!
 
Photobucket 

Ja Kossille päätettiin lähteä.. Miksi? Noh, emmätiedä, kesällä olis kiva lähteä ja Kos kuullosti ihan mahtavalta, joten miksipäs ei ;) Ei Phuketkaan mikään paha olis todellakaan ollut! Mutta Kreikkaan nyt mennään kuitenkin. Suomessakin, Helsingissä, olis voinu käydä ton kurssin. Mutta mietitääs hetki.. Helsingin sateinen Hietsu vai Kossin valkoset rannat? Vaikee päätös... 


Photobucket 

Joo o, tästä reissusta tuutte kyllä kuulemaan vielä ennen lähtöä ;D Musta tuntuu että tuun hehkuttamaan tätä noin 24/7. Varautukaa!!! No joo, ehkä vähän muitakin kuulumisia tähän väliin. Oltiin perjantaina porukalla taas juhlimassa! Mentiin aluksi Iidalle alottelemaan. 

Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Pojillakin oli hauskaa... Hehheh.. 

Oli kyllä tosi kiva ilta, mentiin Amarilloon. Siellä oli tosin aika tyhjää, mutta eipä toi mitään haitannut. Ilmanen sisäänpääsy ja narikka kuitenkin! Siellä sitten vähän riehuttiin taas :D Hehe. Lauantaina oli kyllä taas semmonen krapula ja vapina ettei mitään rajaa... Viuna kosti... Eikä Iidalla ollut päänsärkylääkettä kotona!! (Olin siis Iidalla yötä, heh) Kenellä ei oo päänsärkylääkettä kotona?!? Varsinki jos on bilettäjä?!?! Kysympähän vaan. Huhhuh. Huomenna olis kuuntelut.. Englannin huomenna ja ruotsin tiistaina. Vähän toi ruotsi pelottaa, mut enköhän mä läpi pääse ainakin! :D 

-Nadja

1 kommentti:

  1. Itekin oon menossa Kosille, tosin 10.6-5.7 :) Et oo ainut joka hehkuttaa 24/7 ;) Tulee olemaa varmasti huippua!

    VastaaPoista