lauantai 18. helmikuuta 2012

ABIRISTEILY

..oli ihan MAHTAVA! Oli niin siistiä, niin hauskaa kivaa jeejee! Ihan paras seura, hehe:) Anen, Vernan ja Laran kanssa oltiin samassa hytissä! Oli kyllä tosi outoa mennä Viikkarille juhlimaan, kun siellä melkeen kaks vuotta siivos :D Hahha. Mut eipä se menoa haitannut!


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Harmi kun laivalla ei ikinä tuu otettua kuvia muualla kun hytissä :D No, ompahan kuvia kuitenkin! Jukka Poika esiintyi humppahelvetissä, se oli niiin hyvä ja ihana! Voi että. Ihan paras. Ja kaikki oli ihan fiiliksissä! Kainy;) Mitäs tässä nyt vielä kertois, oli tosi kivaa ja juhlittiin paljon :D Ainoa huono puoli on se, että laiva keikkui ihan hulluna... Oikeesti, ei siellä pysynyt pystyssä ellei kaiteista pitänyt kiinni! (Ja syypää ei siis ollut ainoastaan alkoholi, vaan se laiva oikeesti keikkui.. Keikkuii!! Uskokaa..)


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Yöllä ei pahemmin tullu kyllä nukuttua :D Suoraan aamupalalle vaan! Buffa oli kyllä vähän pettymys :o Ei yhtään niin hyvä kuin yleensä! Seuraava päivä meni tosi nopeesti myös, hyvässä seurassa ;) Eilen illalla olis ollu vielä jatkot Amarillossa ja Monkeyssä, mutta emmä jaksanut enää sinne mennä :D Suoraa himaan ja nukkumaan!

Photobucket
-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti