maanantai 23. tammikuuta 2012

Come on, come on, your head spinning round

Photobucket

Oon ollu viikonlopun vähän kipeenä. Tänäänkin pysyttelin vaan himassa. Sain kuitenkin itteäni sen verran niskasta kiinni, että meikkasin ja otin pari kuvaa äidin avustuksella! Asukuvat ovat jääneet vähän vähemmälle, koska ikinä valosalla en oo liikkeellä. Höh. Noh, siihenkin tulee kohta muutos, pari viikkoa koulua vain jäljellä nimittäin!

Photobucket

Photobucket

Perjantaina oltiin kouluporukalla Back to School-bileissä ( pitää kyllä kysyä että miks tollanen nimi bileillä hahah :D Koska abibileet ne oli, ja abeilla loppuu koulu kahden viikon päästä.. Noo who knows! ) juhlimassa. Alottelemassa oli ihan sikakivaa, baarissa aika perus. Lähdin suht aikasin himaan, jo ennen kahta. Ihan hyvä, sillä aamulla oli lähtö koiranäyttelyyn! Onneks tällä kertaa ihan tohon viereen, messukeskukseen. Lähdettiin näyttelyyn ilman mitään varsinaisia odotuksia, Vimmaa ei aluksi pitänyt edes ilmottaa. Olin kuitenkin lupautunut näyttelyyn esittämään pari muuta koiraa, joten miksipä ei Vimmaaki sitten oltais tuotu! Ja hyvä että tuotiin - tuloksena VSP ja CACIB! jess!!

Photobucket

Photobucket

Polskeja oli aika paljon, yli 20. Oli kyllä hyvä fiilis kun voitettiin kaikki urokset :D jeejee! Ja tosiaan, esitin siellä myös länsigöötanmaanpystykorva Hallan, tuloksena ERI2, sekä Sara-corgin. Sara sai myös ERIn, kuitenkaan sijoittumatta.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Semmonen viikonloppu takana! :) Btw, HYVÄ HAAVISTO! JES! Äidin kanssa jännitettiin eilen Haaviston puolesta oikein kunnolla :D Hän on kyllä niin sympaattinen tyyppi. Ja puolisonsa kans! Aivan ihania, heh. Oli muuten kiva itekki käydä äänestämässä, ihan ekaa kertaa hehe. Piti kyllä jonkun verran miettiä, että ketä äänestäis. Vaalikone lopulta ratkaisi sitten mun lempiehdokkaan :)
Huomenna toivottavasti jo kouluun!
-Nadja

2 kommenttia: