torstai 8. joulukuuta 2011

Voittajaa 3-4.12

Photobucket

Niiin tosiaan, la ja su meni mulla messukeskuksessa pyörien! Joka vuosi messarissa järjestetään vuoden isoin koiranäyttely, Voittaja-näyttely. Tai nyt itseasiassa lauantaina oli Helsinki Winner ja sunnuntaina Voittaja. Noi ei perjaatteessa eroa yhtään, voittajakoiran titteli on vaan hieman erilainen. Ja lisäks nyt molempina päivinä on kaikki rodut! Kun ennen on ollut niin, että lauantaille ja sunnuntaille on jaettu rodut. Eli kaksi eri näyttelyä! ;)

Lauantaina (superväsyneenä pieni darude päällä) lähdettiin Jonin kanssa kahdestaan kohti Helsinkiä. Meijän koiria ei lähtenyt mukaan ollenkaan lauantaina, olin vain lupautunut esittämään yhden länsigöötanmaanpystykorvan. En oo oikeesti piiiiitkään aikaan ollut niin väsynyt kun tona lauantaina :D Ja gööttikehä oli pari tuntia myöhässäkin... Huhhuh! Yöksi menin sitten mummulle, jee :) Ihana nähä mummuakin välillä!

Sunnuntaina Vimma tuli äidin kanssa Turusta Helsinkiin. Vimma sai erinomaisen ja tuli toiseksi luokassaan, SA:ta ei kuitenkaan herunut.

Photobucket

Kerrankin oli aikaa myös kierrellä näyttelyssä! Yleensä heti oman kehän jälkeen vaan lähdetään. Mentiin kattomaan erilaisia esityksiä, muunmuassa koiratanssia ja sankarikoirien palkitsemista.

Photobucket

Jotkut temput, joita siellä näytettiin olivat ihan hauskoja joo, mutta joissain kohdissa tuli kyllä vähän sellanen olo että hetkonen.... Hahah! Kukakohan koreografioinut...

Photobucket

Esimerkiksi tossa :D hahah!

Photobucket

Voih, se oli ihanaa kun sankarikoiria palkittiin! Itku tuli kokoaika kurkkuun kun kuunteli, miten koirat olivat ihmisiä pelastaneet. On koirat vaan parhaita! ;) Hähää. Näyttelyn jälkeen menin suoraan Tealle, heh!

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti