torstai 8. joulukuuta 2011

Colors Festival 5.12

Photobucket

Ja nyt tähän parhaimpaan!! Colorssia oli kyllä venattu!! Huhhuh. Menin siis Tealle jo sunnuntaina, maanantaina oli ite tapahtuma Kaapelitehtaalla. Mentiin Tean veljelle alottelemaan, oli ihan sikakivaa jo siellä! Hyvää musaa ja hyvää seuraa. Ja hyvää juomaa.. ;) Heheh!

Photobucket

Photobucket

Vähän illan lineuppia. Tosta ei kyllä yhtään mitään nää:D Mutta parhaat viimesinä, Sander van Doorn ja Gareth Emery! Gaudino olis kans ollu kiva nähä, ja Andy Moor, mut eiköhän neki vielä joskus ehi nähdä. :) Ei päästy aikasemmin lähtemään alottelemasta :D

Photobucket

Colors ite oli ihan saaairaan siisti!! Ihan mahtava meno ja PARASTA musiikkia oikeesti huhhuh! Mark Knight soitti vielä hetken kun tultiin, seki oli ihan törkeen hyvä. Ainoo miinus oli Kaapelitehtaan juomien hinnat... Yksi pieni tölkkisiideri 7e? Huhhuh. Siellä ei sitten tullu enää paljoa juotua! Mutta syötyä tuli sitten kumminkin mitäs.. :D Heti ekana melkeen mentiin Tean kanssa vetämään vähän kinkkisafkaa! Nooh kukin tyylillään:D

Photobucket

Mut Sander van Doorn. Ei hele, nii paras!! Ja noi valot oli kans ihan sikasiistit. Niin hyvä meno! Eikä ihmiset tyyliin töniny tai mitään niinkun normaalisti keikoilla, vaan kaikilla oli oma tila missä reivata ;) Eturiviinkin pääsi ihan iisisti!

Photobucket

Mutta Gareth Emery!! Siis jumaliste miten hyvä!! Hahah nyt tulee pelkkää ylistystä. Mut oikeesti, ihan törkeen hyvä. Koko tapahtuma oli ihan sikajees ja mahtavaa seuraa!

Photobucket

Loppuilta ei sitten ihan yhtä hienosti mennytkään.. Jouduttiin tunti venaamaan taksia, jalat läpimärkinä loskasta. Mulla ilta päättyi sitten sairaalaan, kun yhtäkkiä vaan pyörryin.. En ite muista siitä mitään, mutta onneks oli kaverit mukana niin sai apua! Alkoholilla ei siis ollu mitään osuutta asiaan.. Mulla on matala verenpaine ja eilen lääkärissä selvis että myös sydämen rytmihäiriötä löytyy. Ne ja kylmä saivat aikaan sen, että taju lähti... Mun piti viikonloppuna lähteä Ruotsiin koiranäyttelyyn, mutta se nyt mun osalta peruuntuu, lääkäri nimittäin kielsi lähtemästä kaupungista ennenkuin jatkotutkimuksia on tehty. Perkele sanon minä! Ei voi mitään :( Nyt himassa sitten lepäilen ja yritän saada rintalastaa kuntoon, se nimittäin tuli ihan törkeen kipeeksi ambulanssimiesten elvytettyä.. Shieet!

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti