keskiviikko 9. marraskuuta 2011

leopardd

Heipparallaa! En oo taas hetkeen kirjotellutkaan. Mulla on ihan töörkeesti kouluhommia, esitelmiä ja esseitä vaan pukkaa. Tänään sain kuitenkin aikaseks otettua asukuvat!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Noi kengät on niiin ihanat, mut on niillä kans korkeutta:D Heh! Vitsi, tänään tuli taas Nelly-paketti postiin! Hihi, voiku mulla olis se jo käsissä. Toi meijän Posti on vaan tosi ärsyttävässä paikassa, sillain melko lähellä, mutta ei kävelymatkan päässä. Ja bussitkaan ei mee sinne kunnolla. Pitäs mennä keskustan kautta eikä jassa.. Autokaan ei ole nyt käytössä! Noo, enköhän mä jotenki sen siltä saa ;) Hihi. Siellä on taas kengät ja mekko;)
Sain Iidalta niitä kuvia Laten tupareilta, tässä pari! Ostettiin Latelle tollanen tuparilahja, joku party sheikkeri se oli:D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Me mennään Tean kanssa muuten 5.12 Colors-festivalsseille! Kaapelitehtaalle;) Tulee niin siistiä, siel on kaikki superDJt, esim. Sander van Doorn, Gareth Emery, Andy Moor, Alex Gaudino, Mark Knight... Oon lataillu noiden musiikkia ihan törkeesti, aaahh en jaksa venaa sitä! Hihii.

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti