tiistai 15. marraskuuta 2011

I keep breaking my own rules playing your love fool

Photobucket

Photobucket

Mulla on ollut niin syys-talvimasennus ettei mistään oo tullut nyt mitään, hahah :D Tekee mieli vaan kaikki vapaa-aika nukkua. Ei ole ollut mitään kiinnostusta edes kirjoitella tänne! Tänään on kuitenkin ollut vähän parempi päivä.

Photobucket

Photobucket

Tuolla oli tosi kaunis ilma, mut jäääätävän kylmä hurr. Koulussakin oli niin kylmä että huhhuh... Talvitakki päällä oli kylmä, vaikka sisällä oltiin! Päätin kuitenkin hienon ilman takia lähteä Maijan kanssa lenkkeilemään ja ottamaan kuvia pitkästä aikaa ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Käytiin moikkaamassa heppoja!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Maija oli superposeeraaja:D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kateelliset kotiinjääneet...

Photobucket

Huhhuh tajusin vasta nyt että mullahan on vaikka mitä kerrottavaa. Mentiin perjantaina Lindan kanssa Naantalin kylpylään, saatiin taas ilmaiset geelikynnet! Tuli tooosi kivat hihi:) Ja tällä kertaa siellä ei mennyt läheskään yhtä kauaa! Jeejee.

Photobucket

Perjantaina hain myös Nelly-paketin, joka sisälsi kengät ja mekon. Kengät ovat itseasiassa samat mitkä mulla on mustina, mutta ne ovat niin hyvät jalassa, että päätin tilata vaaleinakin :) Nyt uskalsin tilata koossa 37, mikä oli vielä parempi! En tiedä miksen uskalla koskaan tilata pienempää kokoa, vaikka sellainen mulle paremmin sopii.. :D Aina pelkään kenkien olevan liian pienet! Mekosta mulla ei nyt ole kuvaa, ehkä vielä joskus sen näätte:D Tässä kuitenkin kengät!

Photobucket

Mentiin perjantaina Cindyn, Kepan ja Olgan kanssa vähän viihteelle! Tai oikeastaan vaan alkuilta oltiin tolla porukalla. :D Mentiin aluksi RHC:hen vähän alottelemaan! Sieltä sitten jatkettiin Amarilloon. Hävitettiin Cindyn kanssa Olga ja Kepa, mutta löydettiin muita tuttuja! Late ja Altti kavereineen olivat nimittäin myös eksyneet rilloilemaan. Cindynkin kanssa hukattiin toisemme, vietin sitten loppuillan Laten, Altin ja Altin kavereiden kanssa! Oli kyllä kiva ilta taas, tanssittiin oikein olan takaa ;) Ainoat kuvat mitä illasta on, ovat Cindyn iPhonella otettuja, oikein superhyviä laadultaan :D

Photobucket

Photobucket

Visti mun kielikoru näyttää hassulta tossa kuvassa :D Näyttää että se olis ihan kielen päässä hmm...

Sunnuntai meni lähes kokonaan laiskotellen! Töiden jälkeen näin Iidan, mentiin Aura-bariin ottamaan yhdet. Odotettiin leffan alkua! Mentiin kattomaan Footloose, oli aika hyvä:-) Hihi! Eikai sitten muuta. Loppuun vielä pari superbiisiä;)

-Nadja

2 kommenttia:

  1. http://i269.photobucket.com/albums/jj69/nadjau/a6-6.jpg This one is nice.

    VastaaPoista