tiistai 11. lokakuuta 2011

Toipilaana

Nyt on kyllä sen verran sairas meininki, kirjaimellisesti, että huhhhuh. En edes muista koska viimeksi oon näin kipeänä ollut! Taudin nimi on Enterorokko, ja voin kertoa, että ihan hirveä tauti onkin.

Koko viikonlopun oli ihan kauhean vetämätön olo, mutta ajattelin sen johtuvat rankasta salitreenistä minkä vedin perjantaina. Olo kuitenkin vain paheni, ja sunnuntaina töiden jälkeen en meinannut edes pysyä pystyssä. Suuhun tuli myös kauheasti aftan näköisiä rakkuloita, jotka on muuten ihan helvetin kipeitä. Käsiin ja jalanpohjiin tuli, ja tulee kokoajan lisää, näppylöitä. Päivystyksessä todettiin tämän olevan siis Enterorokko.

Olo tulee vaan huonommaksi kokoajan, päätä ja lihaksia särkee jatkuvasti, enkä luultavasti ole täällä noin viikkoon sitten kirjottelemassa! Syömäänkään ei pysty, niin kipeä suu :( Ja kauheasti noi näppylät kutiavat. Ja tämä Enterorokko on siis virus (normaalisti lapsilla, miksi mulla on tää..) eikä siihen ole mitään lääkkeitä! Pitää siis vaan venailla että menee ohi :( Lupaan kyllä palailla mahdollisimman pian blogin pariin! Nyt ei edes kuvia tule, joten tosi tylsä postaus.. Ajattelin vain ilmoittaa hiljaiselolleni syyn :D

-Nadja

4 kommenttia:

 1. So sad to hear that you are ill :( take good care of your health. Get well soon!!

  VastaaPoista
 2. kiitos, paremmalta näyttää jo! :)

  I'll try my best :D today Im already feeling a little better.

  VastaaPoista
 3. Great! Looking forward to see your posts regarding this sick period. ;)

  VastaaPoista