torstai 20. lokakuuta 2011

Haluun laivalle!!

NYT! Haluun laivalle bailaamaan taas hyvässä seurassa! Laivalla on aina niin superhauskaa, ainakin mulla on joka kerralla ollut:) On niin ihanaa kun saa mennä Taxfreehen valitsemaan herkkuja ja namijuomia ja hytissä alotella, kuunnella musaa ja pitää hauskaa, ja loppuillasta mennä bailaamaan muualle laivaan! Hihi. Viimeks olin helmikuussa vanhojen risteilyillä, ja tuntuu että niistä olis ikuisuus! Vähän muistelukuvia hihi:) Tiedän, oon nykyään niin surkee postailija, en oo saanu otettua itestäni kuvia niiin pitkään aikaan, joten tänäänkin saatte tyytyä vanhoihin otoksiin.. Huomenna voisin (ihan oikeesti!!) ottaa vähän asukuviakin:D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ahh rakastan risteilemistä! Vaikka seuraavana päivänä onkin aina kauhee olo, buffassa se lähtee;) Rakastan laivabuffettia. Niin ihanaa vaan hakea aina lisää namiruokaa<3 Ja tiesitteks, et aamiainen Siljalla maksaa vaan joku femman?? Toisella vanhojenristeilykerralla mentiin aamupalaan syömään (oltiin valvottu siihen asti taas...) ja oli muuten pirun hyvää! Ja halpaa tosiaan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Yksi huono puoli mun laivareissuilla on ollut, nimittäin sukkahousut!! Joka risteilyllä on pitänyt useamman sukkahousut ostaa, aina hajotan ne :D Enkä mitenkään pienesti niinkuin edellisestä kuvasta näkee..

Nää kuvat on siis viideltä eri kerralta otettuja, eivät samalta vaikka monissa Cindyn kanssa oonkin:D Cindy on mun perus laivabuddy, ja meillä on aina niiin hauskaa laivalla! Hihi. Mutta joo, muistelut sikseen ja unta nuppiin! Hejdåå!

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti