keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Did we chase the rabbit into Wonderland

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tänään on ollut superkiva päivä! Aamulla oli hammaslääkäri taas (se ei kyllä mitään superkivaa ollut..) ja ehdin vaan yhdelle tunnille kouluun. Koulussa meni sähköt poikki tunnilla haha :D Mut joo anyway, näin Iidan ja Ellun koulun jälkeen keskustassa. Mentiin syömään kiinalaiseen! Oli tosi hyvää ruokaaa:-) Aika tulista tosin.

Photobucket

Photobucket

Kävin myös ostamassa uuden napakorun ja kielikorun! Tää kielikoru on munmielestä ihan törkeen kiva, mutta siinä oleva kivi ei ole pyöreäksi hiottu ja hiertää kitalakea:( Plääh. Mentiin vielä kattomaan Siepattu-leffa, jossa näyttelee Taylor Lautner! Kaikki sanoo että se näyttää ihan laamalta, mun mielestä kyllä ihan suloselta :D Haha. Leffa oli ihan jees, vähän liian laaja juoni noin lyhyeen leffaan ;o Mutta ihan ok tosiaan!

Photobucket

-Nadja

4 kommenttia:

 1. senkin nyrkkikäsi! XD iiih ihana toi eka kuva ja ihanat vaatteet!<3

  VastaaPoista
 2. wtf en oo huomannu hahah kaikis kuvissa nyrikkikädet:DD kiituuus!

  VastaaPoista
 3. Happy Birthday Nadja!
  .............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Fill the dots with whatever you wish!

  Have a wonderful year ahead :-)

  VastaaPoista