perjantai 9. syyskuuta 2011

my ego is big, I don't give a sh*t

Oon ollut hieman hiljaiselolla sairasloman takia, selkä taas reistailee eikä ole tullut hirveesti missään käytyä tai mitään tehtyä! Tänään kuitenkin palkkapäivän kunniaksi lähdin keskustaan Iidan seurassa! Tarkoitus oli siis shoppailla, mutta en löytänyt vaatteen vaatetta? Miks kaupoissa ei oo mitään kivaa nykyään:( Mentiin sitte Iidan kanssa Fontanaan kuitenkin syömään!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Ostin ton nahkatakin muutama päivä sitten Cruel Agesista. Rakastan sitä! Se on ihan täydellinen. Oon ettinyt hyvää nahkatakkia jo jonkun aikaa, ja nyt sen löysin! Jejjee.
Käytiin myöhemmin Anttilassa ja ostin sieltä Täykkäreiden kuudennen kauden<3 love it! Ja ostin myös hiusvärin, huomenna voisin vähän värjäillä! ;) Photobucket

Kotona odotti iloinen yllätys, Nelly-paketti oli nimittäin löytänyt tiensä kotiin! Ja aivan täydellinen, taas. Nelly ei ole pettänyt mua vielä kertaakaan!! Ja tilauksia on tullut tehtyä moooonta :D Pointsit Nellylle! Mekko maksoi aluksi n 30e, mutta mulla oli alennuskoodi, jolla sain ihanuuden kahella kympillä. Najs!

Photobucket-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti