tiistai 16. elokuuta 2011

Viikonloppua Helsingissää

En ookkaan taas vähään aikaan täällä mitään kirjoitellut :) Olin tosiaan viikonlopun Tean luona! Piti lähteä sinne jo lauantaina, mutta se kauhea päänsärky esti lähdön.. Kävin sitten lääkärissä ja selvis, että mulla on ollut niskat niin jumissa että tarvitsin niihin kolmiolääkkeet? :D Ihan jees. Nyt mun pitää vetää niitä lääkkeitä kolme kertaa päivässä, ja aina kun oon ottanut sen pillerin, nukahan noin puolen tunnin sisällä. Must tuntuu että koulu tulee alkaa aika hyvin! :D No anyways, menin sitten vasta sunnuntaina Tealle. Mentiin heti suoraan Linnanmäelle, oli ihan törkeen hauskaa siellä! :D

Photobucket

Photobucket

Mentiin hurjiin laitteihin, esimerkiksi maailmanpyörään!

Photobucket

Ja Vekkulaan :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Teaa vähän jännitti :s

Photobucket

Hahhah! Oltiin kans 4D-leffassa :D Se oli ihan hauska, vettä lens välillä naamaan ja tuolit heilu. Mut sitten tuli semmonen kohta missä iiiso hämähäkki tuli ihan naamaan ja sitten tuolin alla tuli ilmaa niin että se tuntu siltä että hämähäkkejä olis juossu siellä :D Ei kiva.

Photobucket

Ja hiphopissa taidettiin käydä 4 kertaa? :D Hahhaha se on niin hauska, siinä naurattaa aina ihan törkeesti. Noei, kyl me muissakin laitteissa käytiin, Raketissa ja noissa vuoristoradoissa ja Kieputtimessa, Ukko jäi kyllä kokematta pahan olon takia :D Oli kiva olla pitkästä aikaa Lintsillä, on jo aika hyvin aikaa viime kerrasta!


Maanantaina oli vuorossa ON THE BEACH! Vihdoin!! Olin sillon lauantaina kattonut säätietoja, oli luvattu sellasta päälle kahtakymmentä astetta ja puolpilvistä. Aattelin sitten ettei mun tarvii paljon mitään vaatteita ottaa, shortsit ja toppi vaan! (fiksu minä....) Noo toisin kuitenkin kävi, tihkutti koko päivän ja tuuli :D Päätin sitten laittaa edellisen päivän vaatteet lukuunottamatta shortseja, toi lörppöpaita on nimittäin ees vähän lämpimämpi kuin pelkkä toppi. Ei siellä kyl onneks sitten niin kylmä ollut kun hyppi ja riehui! Mentiin siis Tean, Laten ja Anen kanssa. :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Anella oli sadetakki jota me kaikki sitten käytettiin:D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Late 5v.

Photobucket

Ane 5v.

Photobucket

Tea 5v.

Photobucket

Nadja 5v.

Photobucket

Santigold oli ihan törkeen hyvä!! En ollut kuullut siltä kuin joku pari biisiä, mutta se oli kyllä ihan törkeen hyvä! Tykästyin todellakin :)

Photobucket

Photobucket

Tinie Tempah oli kans tosi hyvä! Mutta Pendulumia ei ollutkaan hööööh, se olikin se pelkkä DJ set sitten :D Voi sitä pettymyksen määrää hahah. Mut kyl se DJkin oli ihan jees! Mut Rihanna. Voi RIHANNA!! Niin hyvä! Ei edes sillain niin paljoa haitannut että Rihanna oli tunninverran myöhässä, niin hyvä fiilis oli meillä :) Rihanna oli niin hyväää! En kestä hahah :D Oon ihan fiiliksissä vieläkin! Tykkäsin itseasiassa Rihannasta enemmän kuin Lady Gagastakin. Show oli mun mielestä tyyliin parempikin :D

Photobucket

Photobucket vähän vammaa joten en saanut Tealta vielä kaikkia kuvia, laitan loput joskus myöhemminn:)

Kotimatka ei sitten ollutkaan yhtä hohdokas... Tarkotus oli alunperin ehtiä klo 12 lähtevään bussiin, mutta keikan ollessa tunnin myöhässä ei me siihen mitenkään keretty. Ajateltiin sitten mennä yhden bussilla, mutta niin tais ajatella aika moni muukin! Ei mahduttu bussiin, eikä edes varabussiin. Seuraava lähti klo 3. Huoh. Siellä sitten venailtiin Kampin alakerrassa lattialla istuen monien muiden kanssa! Kyllä se bussi sitten sieltä tuli, sillä vielä noin 2 ja puoli tuntia Turkuun ja sieltä vielä himaan. Olin varttia yli 6 himassa, en tainnu mennä kouluun :D Koulu tosiaan alkoi tänään. No huomenna sitten! En voi tajuta että loma on ohi, hööh! Oli kyllä hyvä loma :)

-Nadja

4 kommenttia:

  1. tää oli kiva postaus!! hehee oli nii kivaaa t no.. mä(a)

    VastaaPoista
  2. You look scary in some pics :D it seems that you had blast at Helsinki.

    VastaaPoista
  3. hmm hhaha :D Yeah, so much fun!

    VastaaPoista