sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

La gente esta muy loca! Ayia Napa part 1.

Kotona ollaan Napasta! Sellanen reissu oli että huhhuh. Haluaisin heti takas! Masentaa olla Suomessa :D Oli ihan paras viikko. Niin paljon asiaa etten jaksaisi edes kirjoittaa :D No mutta joo, kai mä aloitan ihan alusta saakka ;)

Lähin siis aivan yksin matkaan! Tea ja Maija ovat asuneet Napassa koko kesän, niiden luona sitten majailin. Voin kertoa, että kyllä pelotti yksin matkustaa.. :D Olin ihan paniikissa! Oon vaan kerran aiemmin lentänyt, sillon Egyptiin. No, hyvin kaikki kuitenkin meni! Sain ikkunapaikankin molemmilla lennoilla, jee :-)

Photobucket

Photobucket

Larnacan puolella mun piti taiteilla itteni vielä Ayia Napaan menevään bussiin. Napassa oli niiiiin kuuuuuuma! Huhhu. Ei melkeen pystynyt edes olemaan :D Kämpässä oli yksi tuuletin, jonka edessä suurin osa päivistä vietettiin :D Vähän näkymää parvekkeelta!

Photobucket

Photobucket

Napa oli tosi täyteen ahdettu paikka ja todellinen sokkelo :D Mutta ihana! Liikenne oli kyllä ihan hullua. Kyproksella on vasemmanpuoleinen liikenne, siihen en kyllä tottunut koko viikkona :D Käytiin vuokraamassa skootterit, olivat kyllä tosi käteviä siellä! Bensa oli muuten ihan törkeen halpaa, kahdella eurolla tankki täyteen! Kelpais.

Photobucket

Skootterit eivät kyllä olleet mitään maailman parhaimpia :D Lukkoon eivät menneet melkeen millään, peilit eivät pysyneet paikoillaan ja ajaminenkin oli tönkköistä :D Mutta kyllä niillä pärjäs! ;)

Mutta sitten siihen tärkeimpään... Eli yöelämään!! Napa on sellanen partyplace ettei ole vastaavaa! En olis voinut odottaa tollasta menoa, ihan hullua! :D Rakastan sitä paikkaa. Siellä oli joka päivä ihan hullu meno! Baarit ja yöklubit olivat niiin siistejä, niin hyvä meno.

Photobucket

Photobucket

Senior Frog'sissa oltiin melkeen joka päivä alottelemassa :D Sieltä sai tollasen fishbowlin, tai no nykyisen 'bucketin'. Sitä sitten vedettiin kolmeen pekkaan ja kyllä se ihan hyvin riittikin :D Lisäks sieltä sai sellasia Jelly-shotteja, ihan törkeen hyviä! Niitä tulikin sitten vedettyä ihan huolella...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Siellä oli sellanen Starskys-niminen yöklubi, minne myös eksyttiin lähes joka ilta. Siellä oli niin törkeen hyvä meno! Tytöt pääs tanssimaan tiskille, ja siellä oli sellasia muitakin korokkeita minne pääs tanssimaan. Niin hyvä musakin soi! Ikinä en oo bailannu sillälailla kuin Napassa :D Ekana iltana oltiin vaan Frog'sissa ja Starskyssä.

Seuraavana päivänä mentiin kattomaan biitsiä! Missään ei ole sellasta rantaa kuin Nissi Beach, voin kertoa. Ihan täydellinen! Niin turkoosia ja lämmintä vettä. Hiekka oli ihan valkoista ja polttavan kuumaa. Rannallakin bileet vaan jatkuivat :D Napassa bailaaminen ei lopu koskaan!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Siellä oli sellanen kallio mistä hurjapäisimmät pääsivät hyppimään!

Photobucket

Photobucket

Nyt en jaksa tähän hätään enempää kirjoitella, jatkan joskus toiste :D Hehe! Tää biisi soi siellä muuten koookoajan:Mulla on ihan kauhean kipeä kurkku nyt, saa nähdä oonko saanut jonkun taudin sieltä... Kokoajan ihan kylmäkin vaikka ei edes ole kylmä :( höh!
-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti