keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Ayia Napa part 2

Nooniin, nyt voisin ottaa taas itteäni vähän niskasta kiinni ja kirjoittaa loput matkakertomuksesta! Nyt on luvassa sitten paaaljon tekstiä ja paaljon kuvia :D

Toisen päivän iltana lähdettiin taas radalle heh! Mentiin ensiksi taas Frog'siin, nyt vähän myöhässä. Jouduimme sellaisiin mäessä oleviin pöytiin, niissä oli vähän hankala istua :D Yhdessä kohdassa ylempänä olevasta pöydästä lensi juomat mun päälle... Mikäs siinä :D Frog'sissa vähän fishbowlia ja Jelly-shotteja! Namnamnam.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Samana iltana taidettiin eksyä vielä Starskysiinkin! Mentiin hetkeksi kämpille maistelemaan Kermanoffia ennen kuin jatkettiin River Reggaehen. Aivan ihana paikka hahah :D River Reggae aukeaa vasta joskus ehkä 4 aikaan aamulla? Siellä oli sellanen uima-allaskin jonne pulahdimme myös... hahah! Oli kyllä ihan superhauskaa bailata siellä aamuun asti. Taisimme kämpillä olla joskus 9 aikaan aamulla!

Olimme kuulleet, että sunnuntaina Nissi Beachillä olis vaahtobileet, joten suunnattiin sinne sitten päivällä. Bileistä ei kuitenkaan kuulunut mitään, joten päätettiin mennä vielä vähän lepäilemään :D Illalla lähdettiin taas Frog'siin fishbowlille...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Napassa liikkui myös hieman hämärämpiäkin tyyppejä..

Photobucket

Hahah! Tää tyyppi tais olla kuulemma Frog'sissa töissä. Mentiin nopee käymään myös Bedrock-baarissa, mutta päätettiin jättää ilta tälläkertaa vähän lyhyempään.

Maanantaina mentiin rannalle! Tarkotus oli saada oikeen kunnon rusketus ;) Mentiin tällä kertaa eri biitsille, vähän lähemmäs. Ranta oli melkeen tyhjä, kaikki olivat varmaan Nissillä. Vesi oli niin ihanaa Napassa!

Photobucket

Photobucket

Niin kauan ei kuitenkaan rannalla oltu, mullakin paloi vähän rintakehä.. Onneksi Tealla oli Aloe Veraa, se pelasti mut! Matkalla poikettiin ostamassa vettä ja vähän viilentymässä jääkaapissa :D Tonne jääkaappiin olis voinu muuttaa, niin ihanan viileetä! Rannalla oli tullut ihan tuskakuuma.

Photobucket

Photobucket

Illaksi oli luvassa Retro-klubilla Dubstep-ilta aijettä!! Oltiin Tean kanssa niiin intona ;) Maija tuli kipeäksi ja jäi kämpillä nukkumaan, höh :( Oltiin sitten Tean kanssa kahdestaan liikkeellä! Alkajaisiksi pelasimme hieman bussikuski-peliä, huhhuh.. :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kämppä saatiin kyllä aika räjähdyskuntoon :D Toivottavasti Tea ja Maija saavat sen kuntoon ennenkuin lähtevät lopullisesti Napasta... Siellä muuten myytiin kaikissa kojuissa tollasia Napa-paitoja! Toisessa luki selässä Im in Napa Bitch! Ja toisessa Super Cool Extra Hot. Ostin molemmat:-) Oli niitä joitain muitakin, mutta suurin osa ihmisistä osti jommat kummat noista! Melkeen jokasella ihmisellä siellä oli tollanen paita. Ne myytiin siis ihan T-paitoina, mutta ihmiset repivät ne sitten haluamansa laisiksi!

Photobucket

Photobucket

Matka jatkui sitten kohti Bedrockia! Se on kans ihan sikakiva paikka. Bedrock oli kiviset ja soraset-tyylinen, ihan sika hauska :D Kaikkia fossiilisia juttuja siellä haha. Sielläkin oli niin hyvä meno! Niin ikävä Napaa ja kaikkia paikkoja siellä, voi varmaan huomata tästä miten kirjoitan :D Bedrockissa kaikilla oli tollanen Bedrock Party Times-lätsä päässä! Noo Bedrockista matka jatkui vielä eteenpäin, ja sain idean...

Photobucket

Kielikoru! Haha. No ei se nyt ihan päähänpisto vaan sentään ollut, olen mä kielikorua halunnut jo 14-vuotiaasta asti. Siellä sitten otin :D Eikä edes sattunut! Eikä tullut yhtään verta. Jatkettiin sitten sinne Retro-klubille Dubsteppailemaan! Aluksi siellä soi kaikki muu paitsi Dubstep, mutta loppujenlopuksi ihan oikeanlaista musiikkia päästiin kuulemaan. Aika hullu meno sielläkin.. Tuli niin kuumakin lopuksi, että oli pakko lähteä! Tapahtumarikas ilta oli kuitenkin, täytyy myöntää:D

Tiistai meni aikalailla nukkuen.. Illalla oli vuorossa Partyhard-ilta, vähän hirvitti aluksi :D Vähän oli heikko olo neljän päivän biletysputkesta, mutta eikun vaan uudestaan! Ikinä en ole sillälailla bilettänyt kuin Partyhardissa. Se oli siis sellainen, että kierrettiin isossa porukassa parhaita baareja erilaisten pelien ja tehtävien tahdittamina :D Kaikilla oli niin hauskaa siellä, kaikki vaan bailasivat täysillä! Sieltä saatiin tollaset partyhard-topit, sinne piti mennä pelkissä bikineissä ja shortseissa :D Maija oli taas huonovointinen, ja lähti aikasemmin taas pois :/

Photobucket

Hahah mikä Breezer-kieli. Kieli ei edes ollut pahasti kipeä!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Eksyttiin jossain vaiheessa Tean kanssa porukasta, mutta se ei menoa haitannut :D Neljä baaria ehdittiin Partyhardin kanssa kiertää!

Photobucket

Photobucket

Siellä ihmiset tulivat yhtäkkiä vaan kaatamaan suuhun erilaisia juomia, se oli hauskaa :D Ihan yllättäen takaapäin saattoi joku vaan tulla kaatamaan viunaa suuhun!

Photobucket

Photobucket

Mä vieläkin mietin, miks mulla on toi ylempi kuva ja miksi tolla on naisten paita... Pojille oli siis punaiset paidat, tytöille siniset!

Kun olimme kadottaneet muut Partyhardilaiset, menimme taas Bedrockiin ja Starskyssiin. Kyllä muitakin eksyneitä matkan varrelta löydettiin :D Löysimme myös uusia tuttavuuksia joiden kanssa menimme Aqua-klubille.

Keskiviikkona oli päivällä hieman heikko olo :D Takaisin omaan kotiin tulimme vasta joskus lähempänä puolta päivää... Illalla lähdettiin kuitenkin taas matkaan! Tällä kertaa Maijakin pääsi lähtemään mukaan :) Menimme alakerran baariin, Balck Hawkiin. Siellä oli aika hyvä tarjous! Kun ostin yhden drinkin, sai 10 ilmaista shottia :D

Photobucket

Photobucket

Mentiin Black Hawkin jälkeen käymään Heaven Rock Gardenissa, enkä ikinä tuu unohtamaan sitä hetkeä kun siellä soi Slipknotin Snuff :D Mentiin Tean kanssa vähän villeiksi.. Taidettiin taas loppuillasta löytää ittemme Starskystä :D Siellä oli vaan niin superkivaa.

Photobucket

Kamerasta löytyi aina aikas paljon kuvia joidenkin ihan randomien ihmisten kanssa :D Aika hauskaa.

Torstai oli viimeinen päivä minulla Napassa :( Aikas haikea olo oli kyllä! Päätettiin, että sinä päivä vois oikeesti tehdäkkin jotain :D Lähdettiin sitten käymään eräällä vuorella, sieltä näki koko Ayia Napan! Ihan uskomattomat näkymät.

Photobucket

Photobucket

Nähtiin jonkun verran liskojakin Napassa!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Vuorella tuli kuitenkin niin kuuma ja pyörrytys, oli pakko lähteä etsimään jostain jotain juotavaa. Sitä kuumuutta mulla ei kyllä ole ikävä :D Aluksi se oli ihan jees, tossa kohtaan alkoi kyllä jo riittää :D

Photobucket

Photobucket

Lähdettiin sitten taas ajelemaan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Toi oli ihana puu! Näytti ihan leijonakuninkaan puulta :D Etsiessä jotain paikkaa mistä saisi ostettua juotavaa, eksyttiin yhden superhotellin luo. Siellä olis ollut ihan jees asua :D Kunnon paratiisi!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sinne sitten rikkaana ja vanhana :D Hahah. Noei, kyllä mä tosta meijän kämpästä tykkäsin, se oli hyvällä paikalla :) Taino hyvällä paikalla jos itse oli menossa viettämään ulos iltaa, jos olisi halunnut nukkua yön, ei niin hyvällä paikalla... Alakerrasta kuului nimittäin sellainen mekkala koko yön ettei unesta voisi edes uneksia haha! Mentiin illalla syömään Los Bandidos-ravintolaan, siellä oli maailman parhainta ruokaa. Ihan törkeen hyvää! Uusi kielikoru hieman haittasi syömistä, täytyy myöntää kyllä :D Aika kauan siellä sai istua että oli saanut kaiken alas. Mutta ihan törkeen hyvää oikeesti!

Photobucket

Mentiin vielä käymään läheisessä huvipuistossa, Luna Parkissa. Siellä oli muutamia ihan hulluja vetkuttimia! Niitä olis ollut kiva päästä koittamaan, mutta jos silloin olis mennyt olisivat kyllä Bandidokset lentäneet kaaressa :D

Photobucket

Maailmanpyörään mentiin kuitenkin, siellä oli ihan hyvät näkymät öiseen Napaan!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pomppulinnaankin eksyttiin....

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tuli ihan lapsuus ja American Car Showt mieleen kun tuolla pompittiin hahah :D

Kun tultiin takaisin kämpille, oli kyllä aika masentunut fiilis jo kun pakkailin ja keräilin tavaroita ties mistä ympäri kämppää :D En voi tajuta miten voi saada paikan sellaseen kuntoon niin vähässä ajassa :D Hahah. En kyllä olis puoliakaan mun tavaroista siellä tarvinnut, päivisinkin päällä oli aina vain bikinit.

Tulomatkakin sujui ihan jees, olin ihan poikki illalla kun pääsin himaan! Ensin Napasta Larnacaan bussilla, lentokoneella Suomeen, Helsingistä bussilla Turkuun ja Turun keskustasta vielä kotiin. Oli hyvä päästä omaan sänkyyn :D Kauhea ikävä kyllä Napaa! Päätettiin, että lähetään ens vuonna taas uudestaan :D Suosittelen todellakin tota paikkaa jos haluaa lähteä jonnekkin lämpimään bilettämään! Heinäkuussa on kyllä tosiaan melkeen liian kuuma, kannattaa mennä aikasemmin. Jos Napaan eksytte, menkää ihmeessä Senior Frog'siin, Bedrockiin, Starskyssiin, River Reggaehen ja Heaven Rock Gardeniin ainakin ja ostakaa liput Partyhardiin! Ja maistakaa Pizza Sliceja kaduilta, sekä boilattuja maisseja. Ja Los Bandidokseen syömään ;) Aaaa mulla on niin ikävä sinne! Paras loma evööö! Ostin sieltä ainoastaan ne paidat ja kaksi napakorua. Ainiin ja pyyhkeen koska oma unohtui kotiin :D Silti rahat oli kyllä iha loppu viimesenä päivänä, vaikken melkeen mitään ostanutkaan! Tähän loppuun vielä biisejä mitä siellä kuunneltiin ja kaikkialla soi.Toi Koko ei siellä soinut, mutta ihan törkeen hyvä biisi.Toi biisi sopi mun fiilikseen :DJokapaikassa soi!! Oli niin hauskaa aina kun tuli Danza Kuduro :D Tai Rap Das Armas!-Nadja

2 kommenttia:

  1. toisiks ylimmäs kuvas on ihan Danielin näköne poika kuiskuttelemas sulle ! :o

    VastaaPoista
  2. hahahh joo Daddy D tuli matkalaukussa mukana!

    VastaaPoista