tiistai 14. kesäkuuta 2011

kuulumisiaa

Viime viikonlopulta! Lauantaina lähdin tosiaan Tokon SM-kisoihin Klaukkalaan. Oli ehkä kuumin päivä ikinä, oikeesti varmaan 35 astetta. Eikä varjon varjoa missään. Meni tosiaan niiiin päin honkia kuin vain voi mennä! :D Enkä kyllä ihmettele, niin kuuma oli. Kenttä, jossa kisa pidettiin, oli hiekkakenttä. Ja hiekkaan kun koko päivän paistaa aurinko, voitte arvata mitä tapahtui sen lämpötilalle... Jep, ei maahan voinut melkeinpä edes koskea. Ei siellä melkein yksikään koira suostunut menemään maahan makaamaan tai istumaan. Ei tullut meille edes tulosta :D

Photobucket

Photobucket

Vaikka meillä olikin mukana pieni suoja, ei se kyllä kuumuudelta suojannut, todellakaan. Huhhu, olin varma että me kuollaan sinne kaikki :D Mutta ainakin yksi meistä osasi ottaa chillisti:

Photobucket

Kisojen jälkeen lähdin lähestulkoon heti Elinan 18-vuotis synttäreille! :) En voi uskoa, että Ellu täytti jo 18 :D Illalla olikin sitten mukavampi ilma, istuttiin takapihalla iltaa :-) Lähdin kyllä vähän aikasemmin himaan, aamulla oli taas aamuvuoro.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sunnuntaina mä todellakin toivoin, että olisin voinut nukkua :D Mutta toisin oli, aamuvuoron jälkeen lähdin Tiian ja Kallen kanssa Auraan näyttelyyn. Esitin siellä kaksi länsigöötanmaanpystykorvaa, hienoin tuloksin: 7kk ikäinen Halla oli rotunsa paras pentu ja 2-vuotias Vilma voitti rodun, tuli Suomen muotovalioksi ja sijoittui vielä ryhmässä kolmanneksi! :) Lupauduin lähtemään esittäjäksi myös gööttien erikoisnäyttelyyn, siellä sitten taas ;) Näyttelystä ei saatu kuvia. Sielläkin oli ihan törrrrkeen kuuma.

Mentiin vielä sunnuntaina töiden jälkeen työkavereiden kanssa pelailemaan korttia :) Himaan tulin taas vasta 3 aikaan yöllä, ja aamulla taas aamuvuoroon... Seurauksena se, että aamuvuoron jälkeen nukuin varttia vaille neljään :D Meni päivä aika huolella ohi. Tarkotus oli mennä Iidalle yöksi, mutta kipeytin selkäni sen verran pahasti taas kerran töissä, piti tulla himaan. Mutta kyllä me se Pirates of the Caribbean-ilta vielä pidetään! ;)

-Nadja

3 kommenttia: