sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Jusseja ja muuta!

Halojatahallooo!

Pitkästä aikaa taas :-) En oo jaksanut ottaa yhtään kuvia enkä nähtävästi kirjoitellakkaan vähään aikaan:D Musta on tullut niin laiska. Enkä ole myöskään saanut muutettua mun unirytmiä, ( vitsi muuten mietin tota sanaa ihan törkeen kauan :DD En yhtään muistanu mikä se sana oli ) vaikka niin kovasti lupailinkin :D

Photobucket

Photobucket

Juhannus meni mukavasti kavereiden seurassa! Perjantaina päivällä meillä oli oikein juhla-ateria himassa ;) Niiiin omnomnom ruokaa (lohta, uusia perunoita, salaatteja, muita kaloja aaa nomnomnom ja myös Jonin tekemää juustokakkua)aijettä! Aloitettiin Juhannus siis perhetuttujen seurassa. Illan vietin kavereiden seurassa! Valvottiin taaaaaas koko yö, menin vasta aamuvuoron jälkeen nukkumaan :D Mut kyllä Juhannus on sellanen juhla joka pitäs mökillä viettää. Mut oli siellä puistossakin sitten ihan jees hahah :D En oo ikinä ollut niin väsynyt kuin sillon... Nukuinkin sitten puli kuuteen asti illalla :D Ja taas töihin... Teen nykyään pelkästään töitä ja nukun hahah! Mut se johtuu kyl kans vähän näistä huonoista ilmoista. Ei jaksa tehä mitään. Ens viikolla kuitenkin ilmat paranevat kuulemma, oujee!:)

Photobucket

Photobucket

Raidikin eksyi kuvaan :D

Tänään sain itteni liikkeelle jopa ennen iltavuoroa ;) Mentiin Laten kanssa keskustaan ja törmättiin Juusoon ja Saraan. Arvatkaa vaan minne mentiin... Tittidii... Mäkkiin! hahahah. Ostin muuten Stockmannilta uudet Sonyn kuulokkeet! Makso vaan 10e. Oon jo pitkään miettiny, että miksei mulla ole tollasia kunnon kuulokkeita jotka laitetaan ihan korvan sisään, ne on niin paljon parempia. Syy paljastu heti ekalla käyttökerralla... Ainiin, mullahan on Tragus. Ehh.. Ei siis mahdu koko kuuloke oikeeseen korvaan ton korun takia :D Mutta no, on noi silti paremmat kuin edelliset. Ja makso vaan kympin. Kelpaa!

Photobucket

Ainiin, sain muuten "pienen" Alessandro-lahjan perjantaina ;) Mua niin lahjotaan hahah!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Eli siis yhteensä 42 kynsilakkaa, sitten tollanen kynsilakkakynä, väriltään kulta. En ole vielä ehtinyt sitä kokeilemaan, vois pian! Lisäksi sain kans tollasia kynsikoruja, niitä en kyllä tule pystymään käyttää piiitkiin aikoihin! Mulla on kynnet menneet ihan äääärettömän huonoon kuntoon töissä... Teen niin paljon vuoroja aina, ja kumihanskoja käytettäessä kynnet pehmenee ihan törkeesti ja katkee helposti. Höh.

Latailin tossa eilen paaljon uusia biisejä! Harmi vaan etten saa niitä siirrettyä Ipodiin. Ärsyttää ihan törkeesti! Aina kun yrittää, tulee vain ilmoitus " tuntematon virhe " eivätkä musiikit siirry... Huoh.

Ton ylemmän biisin innoittamana haluisin niin nähdä sen uusimman Pirates of the Caribbeanin! :D Ja samaten sen kauhea kankkunen kakkosen. Ja oli siellä leffoissa vaikka mitä muutakin! Pitäs vaan vähän säästää rahaa erinäisiin tuleviin menoihin ;)

Toi alempi biisi, Arttu Wiskarin Tuntematon Potilas-biisi ärsytti mua ennen ihan törkeesti kun se tuli Spotifyn soittolistoilta. Nyt mä oon kuitenkin tykästynyt siihen! Se on kyllä niin surkubiisi.Huomenna voisin oikeesti olla nukahtamatta heti aamuvuoron jälkeen :D voisin. Koittaa ainakin. Ehkä. Ehh...

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti