maanantai 20. kesäkuuta 2011

Grillimasters

Tänään on ollu hyvä päivä! :) Aamulla aamuvuoroon, ihan törkeen väsyneenä, mutta siinä sitten piristyi hyvin! Päivällä menin ensin Romanin kanssa pelailemaan korttia, myös Usame liittyi meidän seuraan myöhemmin. Sitten menin Lindalle grillailemaaan! Ahhh oli ihanaaaa. Oli niiiin kiva nähdä Laraa, Lindaa, Meriä ja Vernaa! Ja ne ruuat. NAM. Mikään ei oo niin hyvää kuin grilliruoka!!

Photobucket

Photobucket

Siis noi piffit ai saaaaakeli nam. Varsinki kana! Naminaminam. Ja noi herkkusienet! Lindan erikoiset ;) Niin hyvää, ja niin outoa että mä tykkään niistä. Mä en yleisesti tykkää sienistä, enkä varsinkaan homejuustosta! Ja noissa herkkusienissä on siis sisällä homejuustoa, ja helahoidon ynpärille on kieritetty pekonia. Hallelujah.

Photobucket

Photobucket

Olin noiden ruokien jälkeen ( itseasiassa vieläkin ) täysin räjähdyspisteessä, ja vielä piti ahtaa mutakakkua naamaan :D Oli aika kivaa sitten iltavuorossa... Not..

Lupailin kuvailla niitä shoppailuja, joten tässä niitä!

Photobucket

Photobucket

Noi shortsit on ehkä paras ostos pitkiin aikoihin! Ihan täydelliset. Niin mukavat! Aika yllättävä värivalinta toi keltainen mulle, mut noi on superhyperkivat :) 25e from Zara!

Photobucket

Photobucket

Latella ja Vernalla on molemmilla ollut jo pitkään sellaset aurinkolasit, joissa kaikki näyttää niin onnellisilta ja ruskeilta hieman rusehtavan sävyn takia. Oon himoinnut sellasia niiin kauan ja nyt semmoset ostin sitten H6Mmästä vaivaisella femmalla!

Photobucket

Photobucket

Lisäks ostin tollaset bikinit Ginasta. Noissa näyttää iiihanan ruskeelta! Toi yläosa oli ostoksena täys kymppi. Alaosaa en jaksanut sovitella, ja kotona kun enemmän kattelin niitä niin huomasin, etteivät ne niin kivat olleetkaan :D En jaksa kuitenkaan palauttaa. Yläosa on ihana. Molemmat makso n 8e. Sain lisäks kaupanpäälle tollasen bikinikankaasta tehdyn pussin, jonne voi sitten märät bikinit laittaa! Najs.


Tähän loppuun vielä pari kivaa biisiii! Oon ihan tykästyny Skrillexin remixeihin.

-Nadja

2 kommenttia:

  1. mikas taa kortinpeluujuttu on XD kai pelaatte kolmee korttii....... ihanat biksut!

    VastaaPoista
  2. hahahha sitäkin...:DD mut läpsyy enimmäksee!

    VastaaPoista