keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Musa-aakkoset

Eräs anonyymi kyseli mun musamausta, joten ajattelin itekkin tehdä tällaisen musa-aakkoset-haasteen, joka monella bloggaajalla on ollut :-)

Tykkään tosi erilaisesta ja monenlaisesta musiikista, suomiräpistä dubsteppiin. Mulla tulee aina erilaisia kausia, milloin kuuntelen erilaista musiikkia. Joskus olen esimerkiksi ollut Hanoi Rocks-fani, joskus taas kuunnellut pelkkää suomiräppiä (joo, nolo minä.. wannabe gangsta) ja joskus taas ihan perus suomimusaa :) Nyt muhun iskee parhaiten tekno, house, dubstep ja kaikki tanssibiisit ;) Rakastan kaikkee menevää musiikkia, ja sellasta etelä-biittiä. Esimerkiksi Movetown, Nicco, Inna yms iskevät muhun. Pendulum on myös ihan ykkönen! Ikinä en myöskään suomimusaan kyllästy, esimerkiksi Eppu Normaali, Anssi Kela, Levarit ja tällaset tulee aina olemaan mun sydämessä ;) Myös Suomireggae on must, Raappana ja Jukka Poika ovat ihan sika hyviä.

Kaikki mun lempibiisit eivät toki oo mitään erilaisia, vaan tykkään myös tosi paljon esimerkiksi Lady Gagasta, Rihannasta ja Enrique Iglesiaksesta. Myös Michael Jackson on mun mielestä ihan mahtava! Mun musamakuun siis mahtuu kaiken tyyppistä :-) Tää haaste oli tosi hankala, nimittäin monen kirjaimen kohdalla oli niiiiiin monta vaihtoehtoa. Voisin tehdä saman haasteen varmaan kymmeniä kertoja eri biiseillä :D Mutta sitten taas Q:ta, X:sää, Z:taa, Ä:ätä ja Ö:ötä en saanut keksittyä. Äästä nyt varmaan suomibiisejäkin riittää, en vaan tähän hätään nyt mitään keksinyt :D Nojoo, pidemmittä puheitta, aakkosiin.

Atlantis to Interzone, Crystal Castles ft KlaxonsBaptism, Crystal CastlesCocaine, DeepcentralDance Hall Track, Robert M ft NiccoEncoder, PendulumFeel it in my bones, Tiesto ft Tegan&SaraGirl you know its true, MovetownHands, The Ting TingsI'm not alone, Calvin HarrisJust Cant Get Enough, The Black eyed peasKun uni ei tuu, RaappanaLick shot, Sunrise Inc
Mamacita, Collie BuddzNaturally, Selena GomezOn a metropolis day, Above&BeyondPropane Nightmares, PendulumRapture, Nadia AliStamp on the ground, ItalobrothersTinakenkätyttö, Kaija KooUntrust Us, Crystal CastlesVeo Veo, GuajirosWays To Be, Villa NahYou used to hold me, Calvin HarrisSiinä ne! :) Ellei Åksi lasketa Petri NygÅrd - kippis kullaus ;) Hehhe! Tykkään muuten tällasista haasteista, eli jos tulee haasteita mieleen laittakaa tulemaan, mielelläni niitä teen! Samoin jos tulee postausehdotuksia :)
-Nadja

2 kommenttia:

  1. tää oli kiva! tee postaus että missä asut, vaikka sun huone yms olis kiva nähdä!

    VastaaPoista