sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Maija tokokisoissa AVO1 ja kisojen voitto!

Niiin oltiin tänään, tai itseasiassa eilen, koska kello on pian neljä, tokokisoissa Maijan kanssa. :) Mua jännitti ihan kauheasti! Joni oli ystävällisesti lähtenyt meidän kuskiksi :)

Photobucket

Ekana on aina vuorossa paikallaanmakuu, avoimessa luokassa näkösuojassa. Paikallaanmakuu kestää 3 minuuttia, ja olin ihan varma että Maija nousee! Mutta ei noussut, saatiin siitä 10, jes! :) Yksilösuorituksetkin menivät ihan nappiin, vaikka oli kuuma ilma! :) Maija oli ihan liekeissä.

Photobucket

Kuvassa vuorossa nouto. Tuomarina oli Tuija Sere, joka on tunnetusti hyvin tiukka tuomari. Saatiin Maijan kanssa kuitenkin kymppejä muistakin liikkeistä! Pelkäsin myös, että luoksetulo menee nollille, sillä Maija ei enää nää hirveän hyvin. Avoimen luokan luoksetuloon kuuluu nimittäin käsimerkillä/käskyllä pysäyttäminen. Kuitenkin sekin onnistui aivan täydellisesti! Saatiin myös ainoana koirakkona yleisvaikutelmasta ja yhteistyöstä kymppi :)

Photobucket

Photobucket

Maailman ihanin vauva Ahti! Awww.

Photobucket

Aika tilannekuva voisin sanoa! :D Hahah. Palkintojen jaossa tuli iloinen yllätys, Maija sai ykköstuloksen ainoana koirana, ja voitimme koko kisan! Jes!! Maija on paras jeee :) Kukaan muu ei siis ykköstulosta edes saanut.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Maija kiertää kasia mun jalkojen ympäri ;)

Aivan mahtava fiilis nyt! :) Seuraavaksi vuorossa sitten SM:it ;)

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti