maanantai 11. huhtikuuta 2011

vklpp ja hauvanäyttelyyy

Halojata hallooo! Nyt mulla on aikaa taas vähän postailla ennenkun lähden motivukseen :)
Lähdettiin siis perjantaina ajelemaan kohti Vaasaa. Yövyimme Sokos-hotellissa (luulin koko matkan, että ollaan menossa tutuille yöksi ja voin kertoa että yllätyin kun päädyimmekin hotelliin) ja aamulla lähdettiin näyttelyyn. Hotelli oli kiva, ainoa miinus oli, että löysimme lattialta nuuskapusseja... Jos koirat olis ne pistellyt poskiinsa, oltais luultavimmin lähdetty kotiin kolme koiraa vähemmän! Hotelli sai kyllä kuulla tosta :D Huoneessa oli kans kylpyamme jossa sitten kylveskelin illalla heheh!

Photobucket

Näyttelyssä esitin Vimman lisäksi Hiski-koiran. Hiski sai ERIn, mutta jäi ilman SA:ta. Vimmalla menikin sitten superhyvin! Sanoin jokunen postaus sitten, että Vimmalla on ensimmäinen mahdollisuus tulla valioksi Vaasassa, ja niinhän siinä sitten kävi! :) Vimma sai ERIn ja SAn, voitti luokkansa ja tuli kolmanneksi parhaaksi urokseksi, saaden viimeisen tarvittavan sertin sekä vara-cacibin :) Jes! Vimmalle serttejä ehtikin kertyä Suomesta 12, se on aika hyvä määrä :D Nyt meillä on taloudessa kaksi Suomen muotovaliota, Maija ja Vimma!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sunnuntaina kävin ostamassa ne urheilukengät! Otan niistä kuvan myöhemmin ja kerron niistä vähän lisää. Ostin myös urheilurintsikat, Tigin lakat hulluilta päiviltä sekä Täykkäreiden 3-kauden :) Ilma oli iihan täydellinen ja mentiinkin Saran, Juuson ja Laten kanssa vähän nautiskelemaan auringosta ja syömään Hullareiden jätskiä ;) Se on niiin nannaa, niin kermasta ah! Sen jälkeen menin Motivukseen vielä jumppailemaan.

Tän päivän vaatteista en jaksanut ottaa kuvaa ainakaan vielä, ehkä myöhemmin sitten. :D

-Nadja

PS.kuunnelkaa Nicco ft MoveTown - Run it back! Se on mun uus lemppari ;) No ei se kyllä Girl you know its trueta voita, mutta hyvä silti! Movetown on ihan paras.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti